1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips Momentum

  Philips Momentum

  Optimerade prestanda för nästa generation konsolspelande

   Xbox

   Philips skärmar tog konsolspelande till nästa nivå och påbörjade ett samarbete med Xbox för att utveckla den ultimata lösningen för den nya serien X-konsoler.


   För äkta entusiaster av konsolspelande är Philips Momentum Designed for Xbox-skärmar perfekta att kombinera med nästa generationen Xbox-konsoler. Våra Designed for Xbox-skärmar har utvecklats i samarbete med Microsoft och är validerats att leverera optimala Xbox Series X-prestanda så fort du ansluter den.
   Xbox

   Få Xbox Game Pass Ultimate kostnadsfritt i en månad med Philips Momentum-skärmar

   Momentum är nästa revolutionerande steg

   Momentum är nästa steg för skärmar för konsolspelande


   För äkta entusiaster av konsolspelande är de senaste Momentum-modellerna världens första officiellt licensierade ”Designed for Xbox”-konsolspelskärmar, som inleder en ny och aldrig tidigare skådad era av spelande. De har den nya HDMI 2.1-standarden, vilket ger spelupplevelsen specialfunktioner, större bandbredd, högre upplösningar och snabbare bildfrekvens.

   Bli uppslukad av ögonblicket

   Philips Momentum – bli uppslukad av ögonblicket

   Flaggskeppsmodellen Momentum på 55 tum tar även ljudet till nästa nivå med inbyggt ljud från Bowers & Wilkins. Nya 559M1RYV är den enda skärmen på marknaden som särskilt utformats för konsolspelande som erbjuder både den nya HDMI 2.1-standarden och helt otroligt ljud.
   Philips Momentum Video – bli uppslukad av ögonblicket

   UltraClear 4K UHD med DisplayHDR 400 ger extra skarp och intensiv bildkvalitet för enuppslukande upplevelse.

   Momentum fullständigt sortiment

   Stöder framgångar inom Esport


   Philips Momentum är synonymt med konsolspelande av hög kvalitet. I vår satsning på att stödja framgångar inom Esport samarbetar vi med några av världens mest framgångsrika Esport-team.
   Funktioner

   Realistisk grafik

   Otrolig 4K UHD-upplösning ger nästintill kirurgisk precision. Den här flaggskeppsskärmen efterlever VESA DisplayHDR-standarden, vilket säkerställer intensiv och verklighetstrogen grafik med korrekt färg- och kontraståtergivning samt överlägsen ljusstyrka, djup och nyans.

   Oavbruten action

   FreeSync Premium Pro matchar bildfrekvensen på den renderade bilden med skärmens uppdateringsfrekvens, medan låg input lag minskar tiden från enheten till skärmen för snabbare visuell feedback.

   Uppslukande underhållning

   Ambiglow sänder ut ett varmt ljus som gör skärmen större och intensifierar underhållning. En inbyggd processor analyserar bildinnehåll och anpassar kontinuerligt ljusets färg och ljusstyrka så att de matchar bilden.

   Hjälp, support och uppdateringar

   Registrera din skärm

   Skapa ett kostnadsfritt My Philips-konto och registrera din nya skärm. När du har registrerat dig meddelar vi dig när det finns nya tillgängliga uppdateringar.

   Program-varuuppdateringar

   Se till att hålla din Philips-skärm i toppskick. Om det finns en ny programuppdatering hittar du den här. Och om du har förlorat dina drivrutiner kan du ladda ned dem här kostnadsfritt.

   Supportplattform

   Det snabbaste sättet att åtgärda tekniska problem och problem med inställningar är att läsa felsökningsguiden för din Philips-skärm. Använd de praktiska tipsen och få igång skärmen igen på nolltid.

   Kontakta oss

   Vi finns här för att hjälpa till. Vare sig du behöver råd när du ska köpa en Philips-skärm eller hjälp med att installera den kan du kontakta oss per telefon, e-post eller onlinechatt.

   You are about to visit a Philips global content page

   You are about to visit the Philips USA website.

   You are about to visit a Philips global content page

   You are about to visit the Philips USA website.

   Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.