1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Philips pekskärmar

  Briljant interaktiv skärm med SmoothTouch

  Philips pekskärmar erbjuder innovativa och användarvänliga lösningar för ett brett spektrum av användningsscenarier och yrken. Dessa interaktiva skärmar är utrustade med Projected-Capacitive (P-Cap) pekskärm och penna för enkel och intuitiv användning och kan stödja upp till 10 punkter. Dessutom har de avancerat IP65-skydd mot kontakt, vatten och damm. Ett helt svängbart och justerbart stativ gör det möjligt för användarna att välja vilken höjd och vinkel de föredrar, medan flera anslutningsalternativ ger flexibilitet och bekvämlighet. Från försäljningsställen till informationspunkter och från besöksnäring till utbildning – möjligheterna är oändliga.
  kapacitiv multi-touch skärm

  SmoothTouch

  Den här Philips-skärmen använder projicerad kapacitiv 10-punktspekteknik för jämn respons. Du kan utnyttja de nya möjligheterna i pekbaserade program fullt ut och ge liv åt äldre program. Pekskriv med 10 fingrar eller spela roliga interaktiva spel med dina vänner. Samarbeta interaktivt med dina kollegor på jobbet eller i skolan och bli mer produktiv och effektiv.
  vatten- och dammskydd

  Vatten- och dammskydd

  För miljöer som inte är helt perfekta behöver du en skärm som är utformad för att klara av vattenstänk och damm. Kapslingsklassningar (IP) enligt den internationella standarden IEC/EN 60529 används för att definiera elektriska enheters kapslingseffektivitetsnivåer gällande inträngande föremål och fukt. Den här Philips-skärmen uppfyller den internationella kapslingsklassningen för vatten- och dammskydd och klarar av vattenstänk och damm.
  justerbar skärmstativ

  SmartStand

  Philips smarta stativ ger dig flexibel skärmjustering. Dess Z-typsstruktur med funktioner för lutning, höjdjustering och hopfällning gör att du kan använda skärmen i olika ergonomiska lägen. Du kan ställa in stativet i upprätt läge för bättre pekkontroll eller luta det bakåt, vilket gör det enklare att rita eller anteckna. Du kan till och med justera skärmen så att den nästan ligger platt mot bordet för vissa tillämpningar.
  full hd

  16:9 Full HD-skärm

  Bildkvalitet är viktigt. Vanliga skärmar har kvalitet, men du vill ha mer. Denna skärm har förbättrad Full HD-upplösning på 1920 x 1080 för skarpa detaljer, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.
  dynamisk kontrast - smartcontrast

  SmartContrast

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.
  easyread

  EasyRead-läge

  EasyRead-läge för en pappersliknande läsupplevelse.
  minska skadliga effekter av skärmar

  LowBlue-läge

  Studier har visat att precis som ultravioletta strålar kan skada ögonen kan kortvågigt blått ljus från LED-skärmar orsaka skada på ögonen och påverka synen med tiden. Philips LowBlue-läge har utvecklats för välbefinnandet och inställningen använder smart programvaruteknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus.
  flimmerfria skärmar

  Flickerfree-teknik

  Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.