1
Produkter

Series 2000 Luftfuktare

Upp till 44 m², Sprider 99 % färre bakterier *, Automatiska fuktighetsinställningar, Numerisk feedback av luftfuktigheten HU4813/10

Felsökning

Luftfuktaren från Philips har slutat att fungera

Om din luftfuktare från Philips har slutat fungera kan det finnas en enkel lösning. Läs vidare om hur du lagar den själv.

Luftfuktigheten är 70 % eller mer

Luftfuktaren är utformad att stängas av när 70 % RH (relativ fuktighet) har uppnåtts. Anledningen till detta är att en luftfuktighet över 70 % inte är behaglig för användarna. Om så är fallet ska du inte oroa dig. Det är inget fel på luftfuktaren.

Vattenbehållaren är tom

När vattentanken är tom tar inte luftfuktaren emot något vatten och fungerar inte. För att förhindra att detta inträffar ska du se till att det finns vatten i vattentanken. Observera att ju lägre luftfuktigheten i rummet är, desto snabbare töms vattentanken.

Den övre delen är inte rätt placerad

När den övre delen av luftfuktaren från Philips (den övre enheten) är inte rätt placerad över vattentanken är de här två delarna inte helt anslutna och luftrenaren fungerar inte. Dubbelkolla att luftfuktarens övre del är rätt placerad.

Övre enhet i Philips luftfuktare

Det har uppstått problem med strömförsörjningen

Se till att uttaget som luftfuktaren är inkopplad till fungerar på rätt sätt (pröva att ansluta en annan apparat till uttaget för att kontrollera om det fungerar).

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: HU4813/10 , HU5930/10 , HU4803/01 .

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.