1
Produkter

Robotdammsugare

Uppkopplad robotdammsugare, Schemalägg städningen, TriActive XL - extra brett munstycke, Virtuell vägg FC8832/01

Vanliga frågor

Felsökning SmartPro-anslutningsproblem (Android 6.0.1)

En del användare som har en smarttelefon med Android-version 6.0.1 kanske inte kan ansluta SmartPro-appen till sin SmartPro Active-anslutna robotdammsugare. Läs vidare för mer information och lösningar.

Det gick inte att slutföra Wi-Fi-installationen (Android 6.0.1)

En del användare som har en smarttelefon med Android-version 6.0.1 kanske inte kan ansluta SmartPro-appen till sin SmartPro Active-anslutna robotdammsugare. Felet uppstår i steg 3/4 i den enkla Wi-Fi-installationen, när du byter Wi-Fi-nätverket “Philips Setup” (Philips-installation) kan SmartPro-appen i vissa fall inte slutföra Wi-Fi-installationsprocessen.

Ny version av appen löser det här problemet

En korrigering som löser det här problemet kommer att implementeras i nästa version av SmartPro-appen. Den blir tillgänglig i Android-appbutiker 23 mars 2017.

Inte på andra Android-versioner/iOS-enheter.

Det här felet uppstår endast på Android-version 6.0.1. Andra Android-versioner och iOS-enheter påverkas inte.

Du kan alltid rengöra utan appen

Observera att du alltid kan starta en rengöring med SmartPro Active-roboten utan SmartPro-appen. Använd fjärrkontrollen eller tryck på på/av-knappen på robotens ovansida för att starta en vanlig rengöring.

Utan appen kan du inte använda mer avancerade funktioner som följer med appen, t.ex. schemaläggning av rengöringen, pushnotiser, en fjärranslutning till roboten i och utanför hemmet och detaljerad information om rengöringar, mönster och underhåll.

Alltid här om du behöver hjälp

Om du har problem med att ansluta din smarttelefon till den SmartPro Active-anslutna roboten, kan du läsa supportmaterialet på Philips supportwebbplats eller kontakta kundtjänsten i ditt land.

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: FC8832/01 .

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.