1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  Produkter

  OLED 9 series Rakbladstunn OLED-TV med 4K UHD och Android

  139 cm (55 tum) Ambilight-TV, 3800 Picture Performance Index, HDR perfect WCG 99 %, P5 Perfect Picture Engine 55POS9002/12

  Vanliga frågor

  Hur man återställer eller förebygger inbrända bilder på TV-skärmen? [Burn-in image]

  Situation
  Skärmen på en OLED TV visar en kvarstående eller tillfälligt “inbränd” bild. Kvarstående bild kan synas som horisontella eller vertikala linjer/block p.g.a ett tidigare visat bildformat (svarta band av en film som inte visats i fullskärm), eller vilken annan form som helst från en tidigare visad bild.

  Svar

  OLED-skärmar tenderar, enligt design, att visa en kvarstående bild (ofta kallad inbränd bild). Detta betyder att om bilder visas statiskt på TV-skärmen under en längre tid (>20 minuter), kan de statiska delarna av bilden kvarstå synliga och vara tillfälligt ”inbrända” .

  Philips OLED TV är utrustad med mekanismer för att autmatiskt återhämta TV:n från detta stadie. Detta håller skärmen i toppform och på en 100% fungerande nivå.

  För att lösa eller förebygga bilder som bräns in, försäkra dig om:

  ● statiska bilder eller bilder med statiska delar inte visas under längre perioder (>20 min)

  ● TV:n är inkopplad till elluttag:

  När TV:n är avstängd (standbyläge) i 5 minuter, kommer TV:ns automatiska återhämtningsmekanismer att starta I bakgrunden.

  Notera: Om TV:n är avstängd och bortkopplad från elluttag, kommer inte dessa mekanismer att starta vilket kan resultera i försämrad skärmprestanda och längre drifttid.

  OLED PC Skärm

  För att undvika långvariga statiska bilder, är det inte rekommenderat att använda en OLED TV som PC skärm, om inte de ovan nämnda driftsförhållandena kan uteslutas.

  Philips skärmsläckare

  Om TV-apparaten visar statiska bilder i mer än 2 minuter, kommer den automatiskt starta skärmsläckaren (flytande PHILIPS-logga) för att säkerställa att statiska bilder inte visas under längre tidsperioder. Tryck på vilken knapp som helst på Philips fjärrkontroll för att avsluta skärmsläckaren.

  Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: 55POS9002/12 , 55POS901F/12 .

  Är detta inte det du söker efter?

  Har vi besvarat din fråga?

  Om inte, kontakta oss.