1
Produkter

Series 2000i Luftrenare med app

Perfekt för vardagsrummet, Uppkoppad till app, Testa hemma i 60 dagar, Tar bort 99, 97 % av partiklar och allergener AC2889/10

Felsökning

Luftflödet i luftrenaren är svagt och lampan är ej blå

Om du märker att luftflödet från din Philips luftrenare är svagt och lampan för luftkvalitet inte lyser blått, tar du reda på vad du kan göra för att lösa problemet. Obs! Alla bilder som visas nedan är enbart allmänna representationer. Det kan finnas skillnader mellan specifika apparater.

Förpackningsmaterialet har inte helt tagits bort

Om förpackningsmaterial finns runt filtren kan det hända att luftflödet blir svagt och lampan för luftkvalitet inte lyser blått. Lös problemet genom att ta bort allt förpackningsmaterial från filtren så som visas i följande bild:

Förpackningsmaterial i Philips luftrenare

Förfiltret är smutsigt

Ett smutsigt förfilter (C i bilden nedan) kan också försvaga luftflödet från din Philips luftrenare. Rengör förfiltret genom att tvätta det under rinnande vatten och låt det torka (det måste vara helt torrt innan det sätts tillbaka i din luftrenare).

Filtren är smutsiga

Smutsiga filter (markerade som A och B i bilden, men vissa luftrenare har bara filter A) kan också orsaka ett svagt luftflöde. Dessa filter bör bytas ut en gång om året eller som rekommenderas för din specifika modell av luftrenare, och de bör inte tvättas.

Filter i Philips luftrenare

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: AC2889/10 , AC1214/10 , AC3829/10 , AC3259/10 , AC2887/10 , AC3256/10 , AC4080/10 . mer mindre

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.