1
Produkter

Series 5000 Automatisk espresso maskin Svart

Sex olika kaffevarianter, Enkel rengöring med LatteGo, Justera och spara dina kaffefavoriter, Fördröj avkalkningen med AquaClean-filtret EP5330/10

Felsökning

All mjölk från LatteGo-mjölkskummaren används inte

Lite mjölk kommer alltid att finnas kvar i mjölkbehållaren när du använder Philips LatteGo-mjölkskummaren. Om mängden mjölk som finns kvar är större än vanligt kan du prova dessa möjliga orsaker och lösningar.

All mjölk kommer inte att användas

För att garantera ett perfekt mjölkskum och för att förhindra att luft dras in är det viktigt att inte all mjölk används från mjölkbehållaren. Detta är anledningen till varför det alltid finns lite mjölk kvar. Pröva följande lösningar om du märker att mängden mjölk som finns kvar är större än vanligt.

Minnesinställningarna har ändrats

Om du har anpassat en mjölkbaserad dryck med minnesfunktionen kan du inte längre använda indikatorerna på mjölkbehållaren som referens. Försök använda mindre mjölk så att mjölkvolymen överensstämmer med dina personliga inställningar.

För mycket mjölk används

Du kan ha använt för mycket mjölk. Se till att du fyller mjölkbehållaren enligt indikatornivån på sidan av din Philips LatteGo-mjölkskummare. Det finns en mjölknivåindikator för en cappuccino, två cappuccino eller en latte macchiato.

Löste inte det här problemet? Kontakta oss för att få ytterligare hjälp.

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: EP5330/10 , EP5333/10 , EP5345/10 .

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.