1
Produkter

Somneo Sleep and Wake-Up Light Connected

Solnedgång- och soluppgångssimulator, RelaxBreathe - insomningshjälp, Information om sovrumsmiljön i appen HF3672/01

Felsökning

Hur ansluter jag min telefon till Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light?

Om du vill veta hur du ansluter telefonen med din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light följer du våra enkla anvisningar nedan.

Anvisningar om hur du ansluter Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till telefonen

Om du försöker ansluta din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till telefonen för första gången följer du stegen nedan.

  1. Ladda ned Philips SleepMapper-app från Google Play eller App Store på din smartphone. Om du inte hittar appen i din telefon betyder det att Android- eller iOS-versionen som du använder inte fungerar med den här appen eller att appen inte är tillgänglig i ditt land. Appen är inte tillgänglig för Windows-telefoner ännu. Den här appen är kompatibel med Android 6 eller senare och iOS 10.0 och senare. Den har inte utvecklats eller testats för användning på iPad.

  2. Slå på din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light. Du ser då en installationsguide på lampan.

  3. Välj språk för visning på lampan.

  4. Öppna sedan Philips SleepMapper-appen i telefonen och följ anvisningarna i appen för att ansluta den till din Wake-Up Light.

Du behöver bara utföra stegen ovan första gången du ansluter din Wake-Up Light till ditt trådlösa hemnätverk. Den här konfigurationen tar fem till tio minuter.

Om du redan använder din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light utan en internetanslutning och vill ansluta den till Philips SleepMapper-appen nu följer du stegen nedan.

  1. Håll wifi-indikatorn på din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light intryckt i åtta sekunder. Nu ser du en ikon för åtkomstpunktsläget på lampan.

  2. Öppna Philips SleepMapper-appen på din smartphone och följ anvisningarna på den för att ansluta den till din Wake-Up Light.

Obs! De här anvisningarna måste även följas om du ändrar ditt wifi-hemnätverk eller lösenord.

Anvisningar om hur du ansluter Wake-Up Light till en ny telefon

Om din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light redan är ansluten till SleepMapper-appen och du har en ny telefon måste du utföra följande steg för att ansluta dem.

  1. Installera om appen på din nya smartphone.

  2. Följ anvisningarna i appen för att slutföra inställningen.

Obs! Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light ansluter endast till wifi. Andra anslutningsalternativ som Bluetooth är inte möjliga.

Kan jag ansluta fler än en Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till min telefon?

Du kan bara ansluta en Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till en telefon. Om du har flera lampor i huset kan du ansluta dem till olika telefoner.

Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: HF3672/01 .

Är detta inte det du söker efter?

Har vi besvarat din fråga?

Om inte, kontakta oss.