1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Få exakt den support du behöver
  Letar du efter en särskild lösning för din produkt?

  Hur ansluter jag min telefon till Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light?

  Om du vill veta hur du ansluter telefonen med din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light följer du våra enkla anvisningar nedan.

  Anvisningar om hur du ansluter Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till telefonen

  Om du försöker ansluta din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till telefonen för första gången följer du stegen nedan.
  1. Ladda ned Philips SleepMapper-app från Google Play eller App Store på din smartphone. Om du inte hittar appen i din telefon betyder det att Android- eller iOS-versionen som du använder inte fungerar med den här appen eller att appen inte är tillgänglig i ditt land. Appen är inte tillgänglig för Windows-telefoner ännu. Den här appen är kompatibel med Android 6 eller senare och iOS 11.0 och senare. Den har inte utvecklats eller testats för användning på iPad.
  2. Slå på din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light. Du ser då en installationsguide på lampan.
  3. Välj språk för visning på lampan.
  4. Öppna sedan Philips SleepMapper-appen i telefonen och följ anvisningarna i appen för att ansluta den till din Wake-Up Light.
  Du behöver bara utföra stegen ovan första gången du ansluter din Wake-Up Light till ditt trådlösa hemnätverk. Den här konfigurationen tar 5–10 minuter.
  Om du redan använder din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light utan en internetanslutning och vill ansluta den till Philips SleepMapper-appen nu följer du stegen nedan.
  1. Håll wifi-indikatorn på din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light intryckt i åtta sekunder. Nu ser du en ikon för åtkomstpunktsläget på lampan.
  2. Öppna Philips SleepMapper-appen på din smartphone och följ anvisningarna på den för att ansluta den till din Wake-Up Light.
  Obs! De här anvisningarna måste även följas om du ändrar ditt wifi-hemnätverk eller lösenord.

  Anvisningar om hur du ansluter Wake-Up Light till en ny telefon

  Om din Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light redan är ansluten till SleepMapper-appen och du har en ny telefon måste du utföra följande steg för att ansluta dem.
  1. Installera om appen på din nya smartphone.
  2. Följ anvisningarna i appen för att slutföra inställningen.
  Obs! Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light ansluter endast till wifi. Andra anslutningsalternativ som Bluetooth är inte möjliga.

  Kan jag ansluta fler än en Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till min telefon?

  Du kan bara ansluta en Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light till en telefon. Om du har flera lampor i huset kan du ansluta dem till olika telefoner.

  Informationen på den här sidan gäller för följande modeller: HF3672/01 .

  Registrera produkten
  Registrera produkten

  Håll koll på produktens garantivillkor

  Kvalificera dig för återbetalning, presenter och specialerbjudanden

  Få enkel åtkomst till produktsupport

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.