1
Billampor

Liten åtgärd
Stor betydelse

Smallest actions

De små åtgärderna har störst betydelse

 

De flesta små åtgärder vi vidtar gällande bilen gör vi av vana. Oavsett om vi tänker på det eller inte, så har de stor betydelse för vårt eget och andras liv. Det sunda förnuftet säger också att du bör byta strålkastarlampor parvis för bättre sikt, säkerhet och omtanke.

car_lamp_indicator

Byt parvis:
Hitta rätt lampor

 

Det är viktigt att välja rätt strålkastarlampor till bilen,eftersom bilens belysning måste vara så säker som möjligt. Vi har en omfattande serie Xenon- och Halogen-typer som är utvecklade för att ge dig högsta kvalitet, prestanda och bästa utseende under alla körförhållanden. De flesta lamptyper i vår portfölj finns i tvåpack för att det ska vara enklare och billigare att byta på båda sidor på samma gång. Kör bort mörkret. Välj våra strålkastarlampor med originalkvalitet.

Chip icon
Car country side

Säkerhet som syns

 

Våra lampor ger mer ljus som räcker längre och ger högre prestanda än någonsin tidigare så att du får en tryggare körupplevelse.
Säkerheten ligger i varumärkets hjärta och är inspirationen till säkerhet du kan se. Vi menar att trafiksäkerheten blir bättre med högkvalitativa lampor. När du byter dem parvis får du ut det bästa av fordonets belysning.