1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Kaffe- och espressomaskiner från Philips

  Automatiska espressomaskiner från Philips

   

  Philips espressomaskiner ger dig baristakvalitet på ditt espresso, direkt i ditt eget kök! Philips espressomaskiner är alla superenkla att använda, alla maskiner har keramiska kvarnar för högsta kvalitet på kaffet!

   

  Upptäck våra Philips-bryggkaffemaskiner

  Kaffebryggare från Philips

   

  Det är något speciellt med en kopp färskt nybryggt kaffe. Inget krångel, bara rykande hett svart kaffe. Philips Kaffebryggare tar vara på all arom från kaffet, och låter dig njuta av en god kopp i många, många år.

   

  Upptäck Philips automatiska espressomaskiner

  Unikt för Philips

  Philips är Västeuropas främsta varumärke för kaffemaskiner
  Philips kvalitetskontroll

  Utförlig kvalitetskontroll

   

  Philips utför tusentals tester på sina kaffemaskiner under utvecklingsfasen, och ännu fler när bryggkaffemaskinerna skickas till produktionsavdelningen. Runt 30 000 koppar av bryggkaffe testas per maskin varje år för att garantera våra bryggkaffemaskiners höga kvalitet och säkerställa en rik och aromatisk smak i varje kopp.

  Philips 50-åriga kaffearv

  50-årigt kaffearv

   

  Philips har levererat kaffe till människors hem sedan 1965. Vi har legat i framkant vid utvecklingen av kaffebryggaren sedan dess, med världens första smarta kaffemaskin, eller en espressomaskin som gör lika bra bryggkaffe som espresso. Vid början av 2000-talet inledde vi ett samarbete med Sara Lee för att introducera SENSEO® – världens första kaffekapselmaskin. Och vi välkomnade även de italienska varumärkena Saeco och Gaggia till Philips-familjen.

  Philips bryggkaffe och espresso från en maskin

  Bryggkaffe och espresso från en maskin

   

  Philips är den enda tillverkaren i världen som gör det möjligt att få både bryggkaffe och espresso från en maskin. Vår innovativa CoffeeSwitch-funktion ger dig det bästa av två världar med en knapptryckning.

   

  Läs mer

  Philips stort urval av kaffedrycker

  Någonting för alla

   

  Philips har en kaffebryggare som passar alla, oavsett om du gillar att göra kaffe eller bara dricka det. En automatisk espressomaskin för en perfekt espresso, cappuccino eller macchiato genom enbart en knapptryckning. Filterbryggare för klassiskt svart bryggkaffe. Eller en SENSEO®-kaffekapselmaskin för de många olika smakerna och blandningarna som finns i vårt urval av SENSEO®-kaffekapslar.

   

  Läs mer

  Philips

  milstolpar

  Upptäck våra andra varumärken

  Klicka på logotypen för mer information

  Upptäck våra andra kategorier

  Saeco: Nr 1 i kaffelandet Italien

   

  Läs mer

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.