1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Saecos logotyp

  Saeco espressomaskiner

  Saeco: Nr 1 i kaffelandet Italien

   

  Saecos automatiska espressomaskiner är tillverkade i kaffelandet Italien. Saecos espressomaskiner ger dig den bästa espresson, genom ett genuint hantverk där varje del  av maskinen är omsorgsfullt handmonterad. Saeco är vårt premiumsortiment för den genuina kaffeälskaren!

   

  Upptäck automatiska espressomaskiner från Saeco

  Unikt för Saeco

  världens första helautomatiska

  Uppfinnare av världens första automatiska espressomaskin

   

  Saeco var först i världen med en automatisk espressomaskin. 1985 gjorde Saeco det möjligt för var man och kvinna att äga en egen automatisk espressomaskin och dricka cappuccino, espresso eller latte med baristakvalitet i sitt eget hem. Från den första automatiska espressomaskinen, till världens första smarta espressomaskin – Saeco har levererat innovation inom kaffe i över 30 år.

  110 patent

  Hundratio registrerade patent

   

  Saeco har alltid lagt fokus på kvalitetshantverk och snygg design som återspeglar de faktiska teknikerna som används av äkta baristor. Det finns en vetenskap bakom konsten att skapa den perfekta espresson som varje erfaren italiensk barista kan göra. Tack vare 30 års forskning och innovation, samt hundratio registrerade patent, kan du njuta av fantastisk espresso eller cappuccino i ditt eget hem – enbart genom en knapptryckning.

   

  Visa senaste innovationer

  Smart kaffe

  Smart kaffe

   

  En annan världsnyhet. Saeco uppfinner den första konsumentuppkopplade kaffebryggare. Du – och dina gäster – kan nu skapa och brygga mer än 18 olika typer av drycker via en app på din surfplatta eller smarttelefon. Allt kan anpassas efter egna önskemål om styrka, längd, temperatur och smak. Dessutom får du en notis på displayen när underhåll måste genomföras och det finns även videoklipp med anvisningar i appen.

   

  Upptäck GranBaristo Avanti

  Saecohistoria

  Upptäck våra andra varumärken

  Klicka på logotypen för mer information

  Upptäck våra andra kategorier

  Automatiska espressomaskiner från Philips

   

  Läs mer

  Kaffebryggare från Philips

   

  Läs mer

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.