1
Produkter

Saecos logotyp

Saeco espressomaskiner

Saeco: Nr 1 i kaffelandet Italien

 

Saecos automatiska espressomaskiner är tillverkade i kaffelandet Italien. Saecos espressomaskiner ger dig den bästa espresson, genom ett genuint hantverk där varje del  av maskinen är omsorgsfullt handmonterad. Saeco är vårt premiumsortiment för den genuina kaffeälskaren!

 

Upptäck automatiska espressomaskiner från Saeco

Unikt för Saeco

världens första helautomatiska

Uppfinnare av världens första automatiska espressomaskin

 

Saeco var först i världen med en automatisk espressomaskin. 1985 gjorde Saeco det möjligt för var man och kvinna att äga en egen automatisk espressomaskin och dricka cappuccino, espresso eller latte med baristakvalitet i sitt eget hem. Från den första automatiska espressomaskinen, till världens första smarta espressomaskin – Saeco har levererat innovation inom kaffe i över 30 år.

110 patent

Hundratio registrerade patent

 

Saeco har alltid lagt fokus på kvalitetshantverk och snygg design som återspeglar de faktiska teknikerna som används av äkta baristor. Det finns en vetenskap bakom konsten att skapa den perfekta espresson som varje erfaren italiensk barista kan göra. Tack vare 30 års forskning och innovation, samt hundratio registrerade patent, kan du njuta av fantastisk espresso eller cappuccino i ditt eget hem – enbart genom en knapptryckning.

 

Visa senaste innovationer

Smart kaffe

Smart kaffe

 

En annan världsnyhet. Saeco uppfinner den första konsumentuppkopplade kaffebryggare. Du – och dina gäster – kan nu skapa och brygga mer än 18 olika typer av drycker via en app på din surfplatta eller smarttelefon. Allt kan anpassas efter egna önskemål om styrka, längd, temperatur och smak. Dessutom får du en notis på displayen när underhåll måste genomföras och det finns även videoklipp med anvisningar i appen.

 

Upptäck GranBaristo Avanti

Saecohistoria

Upptäck våra andra varumärken

Klicka på logotypen för mer information

Upptäck våra andra kategorier

Automatiska espressomaskiner från Philips

Kaffebryggare från Philips