1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Blenders

  Blenders från Philips

  mixa näringsrika smoothies hemma

  Upptäck Philips blenders

  Bra Blender

  Blender med tritankanna

  HR3653/00
  • 1400W
  • 35 000 varv/minut 
  • 2 L tritankanna

  Bättre Blender

  Blender med glaskanna

  HR3655/00
  • 1400 W
  • 35 000 varv/minut
  • 2 L glaskanna
  • 2 ta-med-muggar medföljer

  Bäst Blender

  Blender vakuumfunktion

  HR3752/00
  • 1400 W
  • 35 000 varv/minut
  • 2 L tritankanna
  • Vakuumfunktion
  Att använda en blender för att göra smoothies är ett enkelt sätt att tillsätta mer frukt och grönt i den dagliga kosten. Det är både supergott och innehåller näringsrika ingredienser som är fullpackade med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Genom att göra en smoothie från grunden i din blender har du dessutom full kontroll över vad du stoppar i din mage. Att hitta en nyttig frukostrutin eller favoritmellanmål kan inte bli enklare med en blender som klarar allt.
  Philips Nöjdhetsgaranti - Prova Philips Luftrenare i 60 Dagar

  Philips Testveckor
  Köp och testa hemma i 60 dagar 

   

  För att försäkra dig om att du gör rätt investering för ditt hem kan du köpa och testa produkten hemma i 60 dagar. Om du inte är 100% nöjd får du pengarna tillbaka.

  Se vad andra säger

  Recensioner kommer från Avance Collection HR3752/00

  Antal recensioner 57

  Håll smoothies fräscha hela dagen*

  - med vakuum

  Höghastighetsblender med vakuumfunktion
  Test visar att näringsämnen bevaras bättre med en vakuumblender jämfört med en traditionell blender. Upp till tre gånger mer C-vitamin fanns kvar efter åtta timmar jämfört med normal mixning* och 60 % mer antioxidantaktivitet fanns kvar efter åtta timmar*.

  Bevarar 3x

  mer C-vitamin

  Informationsgrafik om C-vitamin

  60% fler

  antioxidanter

  Informationsgrafik om antioxidanter
  blender

  Så fungerar

  vakuumfunktionen

   

   

  StayFresh vakuumfunktionen suger ut syret ur behållaren före mixning vilket förhindrar oxidering. Det gör att färskheten och färgen bevaras mycket längre samt att separation, skum och bubblor undviks.

   

  Philips blenders i Avance-serien rör sig upp till 45 000 varv per minut. Det gör dem extremt effektiva på hårda ingredienser, så som frysta bär, nötter och is. Ingredienserna finfördelas, jämnt i hela kannan.

  Philips höghastighetsblenders i serie Avance har ett varvtal mellan 35 000-45 000 varv per minut vilket gör dem extremt effektiva även på mycket hårda ingredienser. Den kraftfulla motorn skapar en virveleffekt i mixern, och i kombination med kannans form skapas optimala förutsättningar för att snabbt och effektivt finfördela ingredienserna jämnt i hela kannan.

  Blenderns kraftfulla motorn bryter ner cellväggarna i råvaran vilket frigör näringsämnen som karotenoider, vitamin A och C – bra för både hjärta, mage och immunförsvar.

  Philips höghastighetsblenders i serie Avance har ett varvtal mellan 35 000-45 000 varv per minut vilket gör dem extremt effektiva även på mycket hårda ingredienser. Den kraftfulla motorn skapar en virveleffekt i mixern, och i kombination med kannans form skapas optimala förutsättningar för att snabbt och effektivt finfördela ingredienserna jämnt i hela kannan.
  Blender
  Använd blendern för mättande smoothies till frukosten, proteinrik dryck efter träningen, hemgjord glass till kvällsmyset eller glutenfritt mjöl till pajen - inga problem! Med Philips blenders kan du anpassa inställningarna efter ingredienserna för att alltid försäkra dig om ett bra resultat.
  Köp Philips höghastighetblender med vakuumfunktion HR3752

  Köp Avance Collection

  HR3752/00

   
  • Vakuumfunktion
  • Kraftfull höghastighetsmotor på 1400 W
  • 35 000 varv per minut
  • Finare mixning med ProBlend 3D
  Philips Shop pris
  Rekommenderat pris: 2 999,00 kr

  Se även

  Juicer och smoothies

  Köksapparater

  Fördelar med smoothies

  Vårt sortiment av blenders

  *Jämfört med mixning utan att använda vakuum i Philips HR3752. Enligt en oberoende undersökning vid University of Natural Resources and Life Sciences i Wien (BOKU) i nov/dec 2017.

  Mer om blenders

  Vad gör en blender?
   


  Mixa en smoothie till frukost, en soppa till middag eller varför inte göra ditt egna nötsmör? En blender från Philips gör det möjligt att mixa både hårda och mjuka ingredienser vilket gör att du enkelt kan använda din blender till en mängd olika måltider, smoothies och drinkar. 


  Tack vare vassa knivar är det enkelt att blanda en smuldeg till pajen, eller en pesto till pastan på nolltid. Många blenders har funktioner som är anpassade efter specifika ändamål som till exempel iskross, puls (perfekt för smoothies) eller till och med vakuum. Det finns också blenders med ett manuellt vridläge, vilket gör det enkelt för dig att anpassa hastigheten efter dina ingredienser och efter den
  konsistens du vill ha. 

  Vilken blender ska jag välja? 
   
   


  När du väljer blender är det bra att tänka på vad ditt primära användningssyfte är. Om du snabbt vill mixa en smoothie eller en soppa utan hårda ingredienser kan en enklare variant med inte så stark motor klara jobbet. Men vill du kunna mixa frysta eller hårda ingredienser som till exempel is, bär eller nötter bör du kolla på en blender som är mer kraftfull.

  En blender från Philips med högre varvtal kallas även för höghastighetsblender och kan blanda dina ingredienser fortare och lenare än en blender som inte har ett lika högt varvtal. Om du gillar att dricka smoothies och helst vill kunna spara dem så att de håller sig fräscha under hela dagen kan det vara bra att titta på en blender med vakuumfunktion. 

  Varför ska jag välja en blender med vakuumfunktion?


  En blender med vakuumfunktion gör att du kan behålla ingrediensernas smak, fräschet och näringsämnen bättre än med en traditionell mixer.

  En blender med vakuumfunktion suger ut syret från bägaren och förhindrar därmed oxidering. Vissa vitaminer och enzymer som är nyttiga för kroppen är syrekänsliga och genom oxidering, som sker i traditionella mixers, kan dessa näringsämnen brytas ned och gå förlorade. Genom att mixa dina smoothies (eller andra soppor, såser och drycker) med en blender med vakuumfunktion behåller du näringsämnena och undviker dessutom att dina smoothies blir bruna och missfärgade. Blendern med vakuumfunktion från Philips är dessutom en höghastighetsblender med upp till 35 000 varv, vilket gör att du kan mixa alla typer av ingredienser – även is! 

  Vad ska jag tänka på när jag köper en blender? 


  Det finns flera olika faktorer som kan vara bra att tänka på när du köper en blender. Förutom vilka ingredienser du vill kunna mixa, är det också bra att titta på vilken typ av kanna du vill ha.

  En tritankanna känns ungefär likadan som en glaskanna förutom att tritan är ett tåligare material som är i princip okrossbart och som väger mindre. Det gör att en blender med tritankanna kan upplevas som lättare att hantera medan glaskannan är lite tyngre att bära - men då är ett perfekt alternativ till dig som vill ha lite vikt på din kanna. Varken glas eller tritan börjar lukta och blir inte heller missfärgade som plast annars kan bli. Se också efter vilka funktioner och program blendern erbjuder som till exempel iskross, puls, smoothieprogram eller manuell hastighetskontroll så att du är säker på att den kan matcha dina behov.  

  Vad är skilladen mellan en blender och en stavmixer?


  En blender är till skillnad från en stavmixer mer kraftfull och det går oftast snabbare att mixa dina ingredienser med en blender jämfört med en stavmixer. Det går också att mixa större volymer mer effektivt i en blender och ofta har blenders en mängd olika inställningar som gör att du enkelt kan krossa is och andra hårda ingredienser smidigt.

  En stavmixer är effektiv om du vill mixa såser, röror eller till exempel soppor direkt i kastrullen. Med stavmixern kan du mixa alla dina ingredienser i den burk eller skål du vill förvara dem i vilket gör att du kan mixa, försegla och förvara på nolltid.  

  Vad är skillnaden mellan en blender och en matberedare?

  En matberedare, också kallad mixer, har oftast fler funktioner än vad en blender har tack vare en mängd olika tillbehör. En matberedare klarar utöver att mixa oftast också av att riva, skiva och knåda degar vilket gör det till ett effektivt köksverktyg för flera olika ändamål.

  En matberedare är större och tar därför upp mer plats än vad en blender gör, vilket gör att blendern kan kännas smidigare och enklare att plocka fram och använda. Innan du införskaffar en köksapparat är det därför bra att identifiera dina behov så att du är säker på att du köper rätt maskin för dina ändamål.