1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Höghastighetsmixern
  Innergizer

  Den nya generationens blenders

  Philips Innergizer HR3868/01

  Höghastighetsmixern
  Innergizer

  Frigör 97 % av näringen i frukt- och grönsaksceller**
  check-symbol

  Motorhastighet upp till 45 000 varv/min.

  check-symbol

  Praktiskt taget outslitlig behållare i titan

  check-symbol

  Ljuddämpande kåpa reducerar oväsen

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

  Rekommenderat pris: 7 499,00 kr
   

  Kraftfull höghastighets-
  mixning

   

  Philips Innergizer har en motorhastighet på upp till 45 000 varv/min och 2000 W effekt. Tack vare ProBlend Extreme-tekniken går det att pulverisera hårda ingredienser som rotfrukter, nötter och frön. Det är hemligheten bakom frigöringen av 97 % av näringen i frukt- och grönsaksceller, * så att de lättare absorberas av kroppen.

   

  * **Test som utförts av ett oberoende laboratorium i maj 2016, med päron, jordgubbar, rödbetor och tomat

   

  Nästintill okrossbar kanna i tritan

   

  Innergizer-mixerbehållaren är både lätt och tålig tack vare att den är gjord av BPA-fri tritan. Den är inte bara diskmaskinsäker utan också okrossbar – den håller hur länge som helst. Den rymmer 2 liter, så du kan göra smoothies så att det räcker till alla.

   

  Ljuddämpande kåpa

   

  Den höga hastigheten gör mixern lite högljudd, och därför har vi utvecklat en kåpa som dämpar ljudet. På så sätt kan du mixa dina favoritsmoothies när som helst, till och med tidigt på morgonen när alla andra sover.

  Bast i test

  Philips Nöjdhetsgaranti

  Vårt mål är att du ska vara nöjd, men vi inser naturligtvis att vi inte alltid kommer att lyckas. Blir du inte nöjd får du lämna tillbaka din höghastighetsblender du köpt och få pengarna tillbaka.

  Stilren design med digital display

  Med ett varvtal på upp till 45.000 varv per minut är höghastighetsblendern Innergizer bra även för mycket hårda ingredienser. Gör krämiga smoothies, släta soppor, mandelmjölk eller fräsch sorbet som ett proffs.

  Goda och nyttiga smoothies
  Hitta recept och inspiration

  Så gör du en perfekt smoothie

   

  Det bästa sättet att börja dagen är med en näringsrik smoothie, som du gör av färska ingredienser. Smoothies som du gör i mixer kan ge dig och din kropp dagens rekommenderade näringsintag, inklusive fiber så att du håller dig mätt längre.

   

  Krämig smoothie snabbt och enkelt

  Hemligheten bakom en krämig smoothie är mängden vätska. Tillsätt en tredjedel mängd: vatten, kokosvatten eller mandel-, ris- eller sojamjölk. Genom att lägga till grönsaker ökar du fiberinnehållet i smoothien.

   

  Prova att tillsätta gröna blad som spenat, grönkål, mangold eller romansallad. För att få den naturligt söt kan du tillsätta lite frukt, till exempel äpple. För ökad mättnadskänsla, tillsätt banan eller avokado. Vill du kan du även blanda ned linfrön, kanel, ingefära eller spirulina.  

  Läs merVisa mindre
  Hur gör jag en smoothie?
  Philips dryck-app - Recept

  Hitta inspirerande smoothierecept med Philips app "Healthy Drinks"  


  Ladda ner Philips app "Healthy Drinks" för att få hälsosamma recept, inspiration och utmaningar för att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande, exempelvis "Öka ditt immunförsvar", "Sov gott", eller "Frukost på språng".

  Du får också information om råvaror som är bra för just ditt behov – exempelvis "Hair revitalizer" eller "Detox". Dessutom kan du lätt lägga till planerade recept i en inköpslista så du lätt håller koll på vad du behöver köpa. Appen är ett bra verktyg i din vardag för att skapa mer hälsosamma rutiner! Och dessutom är den gratis!

  Upptäck våra produkter

  Avance Collection:

  * **Test som utförts av ett oberoende laboratorium i maj 2016, med päron, jordgubbar, rödbetor och tomat

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.