1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Varför smakar fet mat så mycket bättre?

  Visste du att det faktiskt finns en kemisk förklaring till att fet mat smakar bättre? De flesta av oss vill ju äta hälsosam mat med så lite tillsatt fett som möjligt, men vi vill inte heller kompromissa på smaken. Och handen på hjärtat, hur roligt är det med ångad fisk och kokt broccoli i längden..?

   

  God mat är bland det bästa som finns i livet, att äta gott höjer verkligen livskvaliteten! Men visste du att det faktiskt finns en kemisk förklaring till varför mat med tillsatt fett faktiskt smakar mer? När du steker, ugnsrostar eller friterar med olja inträffar en kemisk reaktion med aminosyrorna och sockret i maten. När oljan blir varm frigörs massor av rika, aromatiska smakföreningar vilket gör att maten helt enkelt smakar mer och får en krispig stekyta. 

  Samma goda mat blir nyttigare med hjälp av ny teknik

   

  Philips har tagit fram en produkt som faktiskt efterliknar denna process, fast med luft istället för olja. Philips Airfryerser ut som en fristående varmluftsugn men har en väldigt avancerad teknologi vilken gör att du kan göra allt från lyxig gratinerad hummer, helstekt kyckling eller grillad lax med nästintill ingen olja alls. Tricket med effekten utan olja är ett extremt snabbt luftflöde, vilket startar samma process i maten som när du steker eller friterar med olja. Airfryern har en patenterad sjöstjärneformad botten, vilket möjliggör att luften kan cirkulera i extremt hög hastighet, jämnt fördelat i korgen.

  hur fungerar Philips Airfryer?
  Philips har flera produkter inom serien, allt från XL-varianter för familjehushållet till smidiga kompakta varianter.

  Relaterade produkter

  Philips Airfryer

  Läs mer om Philips Airfryer

  Relaterade artiklar

  • Skillnaden mellan en Airfryer och en varmluftsugn

   Skillnaden mellan en Airfryer och en varmluftsugn

  • Vad är skillnaden mellan en Airfryer och en fritös?

   Vad är skillnaden mellan en Airfryer och en fritös?

  • Fritera utan olja - hur fungerar det?

   Fritera utan olja - hur fungerar det?

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.