1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Recept.

  Inspiration och tips

   

  För Philips köksmaskiner

  thailändska fiskkakor

  Kraften i hemlagad mat

   

  Vi på Philips köksmaskiner anser att mat och hur den tillreds är mycket viktigt för människors hälsa, välbefinnande och njutning i livet.

   

  Vi vill gärna hjälpa människor över hela världen att njuta av hemlagad mat oftare genom att ha tillgång till fräscha, inspirerande och praktiska lösningar som är utformade för att ge bästa möjliga resultat.

   

  Låt oss inspirera dig att laga hälsosam och smakrik mat på ett effektivt sätt!

  De senaste Philips-recepten  

  Mina favoritprodukter  

  SoupMaker

   

  ”Jag älskar verkligen soppa och det är lätt att lägga till massor av grönsaker. Med Philips SoupMaker är det ännu lättare att göra soppa och du gör din favoritsoppa på 20 minuter, full med grönsaker och andra hälsosamma ingredienser. Utöver soppa kan du även göra utsökt (yoghurt)glass och smoothies med hjälp av Philips SoupMaker.”

  Köksmaskin

   

  ”Med Philips köksmaskin får du 2 extra händer i köket. Du kan använda köksmaskinen till att knåda deg och vispa grädde eller äggvitor. Om du älskar att baka, som jag, klarar du dig inte utan en köksmaskin! Och utöver att blanda och knåda kan du också hacka ingredienser till en nyttig sallad, blanda smoothies och även mala kött!”

  Airfryer

   

  ”Tycker du om att steka mat hemma, men upplever att det finns nackdelar med en stekpanna? Ohälsosamma, obehagliga lukter, svår att diska… Då är Philips Airfryer en idealisk lösning! Med Philips Airfryer kan du steka på ett hälsosammare sätt…med luft! Vet du vad du mer kan använda Airfryer till? Bakning, grillning och rostning. Du kan också förbereda en hel måltid i en Airfryer! Du kommer att bli överraskad av mina utsökta Airfryer-recept.”

  Registrera din köksmaskin  

   

  Bli först med att få reda på mer om våra senaste produkter och specialerbjudanden och få en chans att testa och granska de senaste produkterna, innan de når marknaden.

   

  Registrera min Philips-produkt nu

  Philips Airfryer

  Mina Airfryer-favorittillbehör  

  Tillbehör

  • Övergripande klassificering / 5

  Facebook

  Philips Chef på Facebook
  Gilla Philips Chef på Facebook och ta del av fler tips och recept.

  Airfryer-app

  Philips Airfryer-app

  Med över 200 recept får du med Philips Airfryer-appen inspiration att laga god, hälsosam mat varje dag.

  Du kan också ladda ned appen för iOS eller Android.

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.