1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Pestosås med koriander

    Portioner 4 p, Förberedelse: 5 m

    Ingredienser

    • 100 g pistagenötter
    • En knippe koriander
    • 2 kvistar bladpersilja
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 msk salt
    • 1/2 msk chilipulver
    • 1 dl olivolja

    Så här gör du:

    • Torrosta pistagenötterna i en stekpanna på medelvärme tills de får lite färg. Lyft ut dem ur stekpannan och låt dem svalna.
    • Blanda ingredienserna i måttkoppen med hjälp av mixerstaven tills de blir till en grovkornig pestosås. Den är jättegod med varma risnudlar och grillad kyckling.
    • Hacka örterna grovt och lägg dem i en stor måttkopp tillsammans med salt, chilipulver, nötter och olja.
    Pestosås med koriander