1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Plommonkompott med rosenvatten

    En skvätt rosenvatten ger den här kompotten en härlig blommig doft.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 600 g plommon
    • 150 g socker
    • 1 msk rosenvatten
    • Juice från 0,5 citron

    Så här gör du:

    • Kärna ur plommonen.
    • Placera alla ingredienser i soupmakern och tillsätt 360 ml vatten. Stäng locket och välj kompottprogrammet.
    • När kompotten är klar kan du välja att använda den manuella mixningsfunktionen snabbt en eller två gånger för att ändra konsistensen. Låt en del av vätskan rinna av innan mixning för en kraftigare konsistens.
    • Öppna locket och servera.
    • Tips: Servera den här kompotten med vaniljglass, pannkakor eller scones.
    Plommonkompott med rosenvatten