1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Rostat bovete som tillbehör

    Ytterligare ett glutenfritt alternativ som kan serveras i stället för andra kolhydrater till huvudmålet.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 5 m, Tillagningstid 25 m

    Ingredienser

    • 300 g okokta rostade bovetegryn
    • 750 ml grönsaksbuljong
    • Valfritt:
    • 1 msk spiskumminfrön
    • Övrigt till rätten:
    • Juice från 1citron
    • 4 msk olivolja
    • 1 näve hackad persilja
    • malen svartpeppar, efter smak
    • valfritt:
    • finhackad salladslök

    Så här gör du:

    • Lägg bovetegrynen och buljongen i Soup makern, stäng locket och välj kompottprogrammet.
    • När programmet har slutförts låter du apparaten vara stängd i cirka 10 minuter tills bovetet är mjukt men ändå fast.
    • Öppna locket, låt överbliven buljong rinna av och lägg i en stor skål.
    • Tillsätt resten av ingredienserna, blanda ordentligt och servera som tillbehör till måltiden.
    • Tips: Prova att blanda ihop bovete med linser i soppkokaren och använd i en sallad.
    Rostat bovete som tillbehör

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.