Rosta mandlarna i en stekpanna i 3-4 minuter och låt sedan svalna.
Stek lök och vitlök i 2 msk olja tills de blir ogenomskinliga (se till att de inte tar färg, soppan ska vara vackert ljusgul). Tillsätt bröd och mandlar i pannan och stek några minuter, låt sedan svalna något.
Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan mandlarna tillsammans med 50 ml kycklingbuljong. Mosa mandlarna och lägg sedan i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt resten av buljongen och vin, låt koka upp och sedan sjuda i 15 minuter.
Hetta upp resten av oljan och stek svamparna på båda sidor tills de är bruna och knapriga, krydda med salt och peppar.
Servera soppan i djup tallrik tillsammans med svampskivorna, strö över persilja.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.