0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Kikartssoppa med sotpotatis

    Kikärtor passar perfekt för att göra soppan tjockare.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 5 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 300 g färdigkokta kikärtor (på burk), sköljda, avrunna
    • 100 g skalad sötpotatis
    • 70 g hackad purjolök
    • 5 kvistar persilja eller koriander
    • 700 ml grönsaksbuljong eller kycklingbuljong
    • 1 msk kumminfrön
    • ½ msk korianderfrön
    • en nypa rött paprikapulver
    • 2 hackade vitlöksklyftor
    • 1 msk olivolja
    • 1 tsk havssalt eller mer efter smak
    • juice från ½ lime, eller mer efter smak
    • fetaost som garnering

    Så här gör du:

    • Skär sötpotatisen i 2–3 cm stora bitar. Lägg dem med resten av ingredienserna i Soup makern.
    • Stäng locket och välj programmet för slät soppa.
    • När soppan är klar öppnar du locket och häller upp i skålar
    • Strö fetaost över soppan.
    • Tips: Finhackad koriander blandat med olivolja passar utmärkt som garnering på soppan. Du kan ersätta sötpotatisen med vanlig potatis eller valfri rotfrukt.
    Kikartssoppa Med Sotpotatis | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.