0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Focaccia med tomat och rosmarin

    Den underbara doften av hembakat bröd

    Portioner 1 p, Tillagningstid 40 m

    Ingredienser

    • 2-3 kvistar färsk rosmarin
    • 500 g mjöl
    • 1 paket snabbjäst (7 g)
    • 3 matskedar olivolja, extra virgin
    • 12-15 små halvtorkade tomater
    • 1 tesked havssalt
    • bakplåt, smord

    Så här gör du:

    • 'Ta bort bladen från rosmarinkvistarna och hacka bladen med en vass kniv. Sätt i knådningstillbehöret i köksassistenten och tillsätt mjöl, jäst och de hackade rosmarinsbladen. Blanda samman allt och häll i 2 matskedar olivolja och 2,5 dl ljummet vatten i en tunn stråle genom matningsröret. Låt köksassistenten gå tills degen är ordentligt blandad. Avsluta sedan med att knåda för hand på ett mjölat underlag i några sekunder.
    • Forma till en boll och låt jäsa 1 timma, på en varm plats i en skål täckt med plastfolie, tills degen blir dubbelt så stor.
    • Värm ugnen till 220°C. Forma degen till en rektangel som är 1 cm tjock på bakplåten och gör hål i den med fingrarna. Skvätt över resten av olivoljan och lägg tomaterna i hålen. Strö över resten av rosmarinsbladen och havssalt.
    • Baka focaccian i mitten av ugnen i 15-20 minuter tills den blir gyllenbrun. Låt svalna.
    • 40 minuters tillagningstid + 1 timma för jäsning.
    Focaccia Med Tomat Och Rosmarin | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.