1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Gazpacho

    Den här kalla sommarsoppan kan serveras som förrätt eller som uppfriskande mellanmål en varm sommardag.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 200 g gurka
    • 500 g skalade tomater (konserverade eller färska)
    • 3 vitlöksklyftor
    • 100 g röd paprika
    • 100 g röd lök
    • 100 ml vitvinsvinäger
    • 100 ml olivolja
    • 1 msk malen peppar
    • Salt

    Så här gör du:

    • Skär gurkan i 1 cm tjocka bitar. Hacka tomaterna. Finhacka vitlöken, paprikan och löken.
    • Placera alla ingredienser i soupmakern, stäng locket och välj programmet för slät soppa.
    • När soupmakern är klar kan du hälla soppan i ett stort kärl och förvara den i kylen i minst 3 timmar före servering.
    • Tips: Kall soppa måste kryddas väl. Vid behov, tillsätt mer salt och peppar efter smak.
    Gazpacho

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.