1
Sverige

Minifrankfurtare i deg

Minifrankfurtare i deg

Aptitretare – cirka 20 portioner

Portioner 3 p, Förberedelse: 10 m, Tillagningstid 20 m

Ingredienser

  • 1 burk minifrankfurtare (avrunnen vikt 220 g, cirka 20 frankfurtare)
  • 100 g (kall, eller fryst och tinad) smördeg
  • 1 msk slät senap

Så här gör du:

  • Värm AirFryer till 200 °C.
  • Låt korvarna rinna av ordentligt på ett lager hushållspapper och torka dem torra.
  • Skär smördegen i remsor som är 5 x 1 ½ cm och bred ett tunt lager senap på remsorna.
  • Rulla degremsorna i en spiral runt varje korv.
  • Lägg hälften av de degklädda korvarna i korgen och skjut in den i AirFryer. Ställ in timern på 10 minuter. Tillaga korvarna tills de är gyllenbruna. Tillaga resten av korvarna på samma sätt.
  • Servera korvarna på ett fat tillsammans med en liten skål med senap.
Minifrankfurtare i deg