0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Kryddig linssoppa med spenat

    Linser suger åt sig alla smaker du har i soppan. Den här soppan är lätt, men närande och vegetarisk. Serveras som huvudrätt.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 1 vitlöksklyfta
    • 20 g färsk ingefära
    • 100 g morot
    • 100 g selleristjälkar
    • 100 g körsbärstomater
    • 2 röda chilifrukter
    • 150 g röda linser
    • 730 ml grönsaksbuljong
    • Peppar och salt efter smak
    • 200 g färsk spenat och yoghurt naturell till garnering

    Så här gör du:

    • Skala och inhacka vitlöken och ingefäran. Skär morot och selleri i 1 cm tjocka tärningar. Dela körsbärstomaterna i fyra och kärna ur och hacka chilifrukterna.
    • Placera alla ingredienser utom spenaten och yoghurten i soupmakern, stäng locket och välj programmet för soppa med bitar.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket, röra ned spenaten och låta soppan stå i 30 sekunder.
    • Servera i skålar eller djupa tallrikar, garnera med en klick yoghurt.
    • Tips: Kikärtor är ett trevligt tillskott till den här soppan. Du kan utelämna chilifrukten om du föredrar en mindre kryddig soppa.
    Kryddig Linssoppa Med Spenat | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.