1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Tarhanasoppa

    Tarhana, en jäst och vakuumtorkad üblandning av mjöl, yoghurt, lök, tomat och grön paprika, utgör basen i den här traditionella turkiska soppan.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 3,5 msk tarhana
    • 3,5 msk tomatpuré
    • 1,2 l grönsaksbuljong
    • 1 msk smör
    • Valfritt: 1 msk salt*

    Så här gör du:

    • Placera ingredienserna till soppan i soupmakern, stäng locket och välj programmet för slät soppa.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och hälla upp soppan i lämpliga bägare eller skålar.
    • Tips: Tarhana kan du köpa i de lesta turkiskabutiker. *Tarhana är normalt redan ganska salt. Beroende på blandning kan du behöva tillsätta salt efter smak.
    Tarhanasoppa