1
Produkter

Lys upp din fantasi

 

Hue - Turn on your imagination
Philips Hue
your imagination video
Gör om vardagsbelysningen till en enastående upplevelse. Lek med färger eller synka belysningen med musik, TV och spel för att få en helhetseffekt. Möjligheterna är oändliga när du väl har börjat utforska. Med hundratals appar att välja bland är den enda verkliga begränsningen din fantasi.
Paint with light
Förändra ditt hem och måla väggarna med ljus. Eller välj ditt favoritfoto och återupplev ögonblicket med färgklickar. Du kan spara dina favoritscenarios och ta fram dem när som helst med en enkel tryckning. Dessutom kan du dela ljusscenarios med Hue-communityn eller använda scenarios som andra Hue-användare har skapat.
paint with light
get the party started

Få fart på festen. Synka belysningen med din favoritmusik och njut av rytmen fullt ut via en av de många appar från tredje part som har utvecklats för Philips Hue. Förvandla vilket rum som helst till ett dansgolv och se hur belysningen samverkar med musiken.

 

Enhanced gaming experience
Utöka TV-upplevelsen till hela rummet eller förstärk spelupplevelsen med ljuseffekter. Hämta någon av apparna från tredje part och upptäck fler fantastiska saker du kan göra med Philips Hue.
TV icon