1
Produkter

Lys upp dina ögonblick

 

Hue - Turn on your moments
Philips Hue
your moments video
Philips Hue kan väcka dig och hjälpa dig att få energi, läsa, koncentrera dig och koppla av. Gör dina dagliga rutiner till stunder att njuta av. Välj en sinnesstämning. Ändra ljusmiljön. Känn skillnaden. Må bättre.
Beautiful white light
Skapa rätt ljusmiljö för alla tillfällen med vackert och naturligt vitt ljus. Med appen kan du välja valfri ton med vitt ljus, från kallt energigivande dagsljus till avkopplande varmvitt ljus.
sun and ice
Sleeping routine

Förbättra sömnrutinen och vakna behagligt för en bra start på varje dag. Philips Hue hjälper dig att komma ur sängen på ett skönt sätt. Den gradvis ökande ljusintensiteten ger dig en känsla av att vakna naturligt av solljuset, snarare än den bryska väckningen från ett larm som ljuder.

 

Body and mind
Gör dig redo för dagen med kallt och klart vitt dagsljus som ger både kropp och själ energi. Det höjer dina energinivåer. Perfekt för de tillfällen då du behöver en rivstart eller energinivån börjar sjunka. Eller slå dig ned och koppla av med ett mjukt glödande vitt ljus för den perfekta avslutningen på en stressig dag. Avkopplande vitt ljus hjälper dig att varva ned på kvällen så att du kan sova bättre.
Ying yang icon