1
Produkter

Upplev sinnesro

 

Hue - Turn on your peace of mind
Philips Hue
Peace of mind video
Philips Hue välkomnar dig hem och du kan styra belysningen från sovrummet till trädgården. Du kan automatisera belysningen helt så det ser ut som om du är hemma även när du inte är det. Med geofencing-teknik kan belysningen till och med välkomna dig hem eller stängas av automatiskt när du går hemifrån. Allt handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara sätt.
Control remotely
Fjärrstyr belysningen var du än befinner dig i världen. När du är ansluten till Internet kan du få det att se ut som om du är hemma, även när du inte är det. Glömde du släcka lamporna innan du gick till jobbet nu igen? Eller är du fast på kontoret för ett sent möte? Med Philips Hue är det inte längre något problem.
key icon
Use the app

Använd appen för att konfigurera lamporna så att de tänds och släcks automatiskt. Ställ in att lamporna ska tändas en viss tid så lyser de när du kommer hem. Du kan till och med ange att olika rum ska tändas vid olika tider. Självklart kan du få lamporna att släckas gradvis. Då kan du krypa ned i sängen utan att oroa dig för att lamporna ska vara tända hela natten.

 

Dim your lights
Du behöver inte alltid full ljusstyrka för allt du gör. Med Philips Hue kan du reglera ljuset trådlöst antingen direkt från den smarta enheten eller genom att använda någon av de smarta styrenheterna i systemet. På så sätt kan du skapa den perfekta miljön, oavsett tid på dygnet.
dimm icon