Utomhusbelysning
från Philips

Trädgårdsbelysningslösningar som lyser upp alla uteplatser

Utomhusbelysning med en må-bra-faktor

Våren är den bästa tiden för att gå ut och återupptäcka din trädgård. Soldyrkare och friluftsmänniskor flockas utomhus för att njuta av solens värme och ladda batterierna i det gröna trädgårdsparadiset. Varför ska solnedgången hindra dig från att njuta av din utomhusoas? Från och med nu är mörka trädgårdar ett minne blott. Rätt val av utomhusbelysning, i form av allt från solcellslampor till LED-belysningar för utomhusbruk, kan bidra till en underbar miljö i trädgården och gör att du kan njuta av den härliga sommartemperaturen tills långt inpå natten.

 

Se på filmen om du vill veta mer om enkel installation.

Utomhusbelysning
find-dine-nøgler

Hittar du dina nycklar i mörkret?

udendørs_2017

Vill du ha bättre belysning utomhus så att du kan njuta mer av familjelivet?

178079316p0

Säkerhetsljus


Upptäck hur lätt det är att installera säkerhetsljus och hur det kan hjälpa dig att känna dig trygg.

Utomhusbelysning  – trendiga, robusta och ekonomiska trädgårdsbelysningar


De enastående designegenskaperna gör inte bara att utomhusbelysningarna från Philips ser fantastiska ut – de är även hållbara och väderbeständiga tack vare material och hantverk av hög kvalitet. Vetskapen om att våren kommer igen och att din trädgårdsbelysning väntar på dig gör att du kan stå ut med även det värsta vintervädret. Säker hantering och enkel installation gör att även amatörer kan uppnå samma resultat som professionella vid installation av våra utomhuslampor.

Våra utebelysningar har 25 års livslängd och omfattas av 5 års garanti för inbyggda LED-moduler. Med en genomsnittlig reparationscykel på 20 år kräver de mindre underhåll än normalhemmet – ett perfekt sätt att garantera att din utomhusvistelse blir så behaglig som möjligt.

Innovativa och smarta lösningar för din trädgård

produkt_intro_ikon_rörelse

Rörelsesensorer

 

Trädgårdsbelysningar med rörelsesensorer från Philips ger extra trygghet och är särskilt energisnåla. Ljussensorerna känner av skillnaden mellan dag och natt och rörelsesensorerna känner av om någon närmar sig.

produkt_intro_ikon_led

LED

 

LED-belysningar för utomhusbruk från Philips är försedda med den senaste tekniken. De ger ett enastående ljusflöde med hög ljuskvalitet. De genererar ett varmvitt ljus och har lång livslängd.

Endast det bästa är gott nog för din trädgård: våra nya trädgårdsbelysningar för 2016

 • 25 års livslängd och 5 års garanti på inbyggda LED-moduler
 • Material och hantverk av hög kvalitet
 • Hållbara och väderbeständiga
 • Enastående produktdesign och säker hantering
 •  Jämn ljusfördelning tack vare inbyggda LED-lampor
 • Färre skuggor än traditionella lampor
 • Slutresultat från UV-tester: garanterad färgbeständighet
 • Lamporna behöver inte bytas
 • Energibesparingar på upp till 90 % ger lägre elkostnader
 • Enkel montering i 3 snabba steg
 • LED-moduler på 600–800 lumen för ett kraftfullt varmvitt ljus
 • Jämförbara med lågenergilampor på 12–15 W
 • Äkta färgljus med en färgtemperatur på 2 700 Kelvin
wand3
Rätt val av utomhusbelysning ger inte bara en behaglig miljö i din trädgård. Det ger även en väl upplyst och säker entré med speciellt utvalda väggbelysningar. Väggbelysningar skapar även varma ljuseffekter på terrasser och balkonger och garanterar långa och härliga sommarkvällar.
wege3
LED-utomhusbelysningar såsom piedestallampor och soldäckslampor är idealiska lösningar för att lysa upp trädgården eller terrassen och för att skapa en lugn miljö de kvällar du vill koppla av utomhus.
sockel3
Rätt val av utomhusbelysning förvandlar inte bara din trädgård till en idyllisk miljö, det är även avgörande för din säkerhet. Gångvägsbelysningar för entréer och gångar ger dig och dina gäster en trygg väg till din fastighet och ger ett unikt och oförglömligt första intryck.