1
LEDClassic

LEDClassic:
Designad för att vara snygg både tänd och släckt

Skapa ett klassiskt utseende med LED

Föreställ dig det bekanta klassiska utseendet på traditionell belysning och fördelarna med moderna LED-ljuskällor med glödtråd. Med Philips energisnåla LEDClassic-ljuskällor får du både och. De finns i alla de välbekanta formerna som du både känner igen och älskar, förbrukar cirka 80 procent mindre energi än traditionella glödlampor och håller tio gånger längre. Philips LEDspot Classic är det perfekta alternativet till halogenspottar för nätspänning. De ser ut som halogenlampor och lyser med samma färg och ljusstyrka. Du sparar pengar också, eftersom de håller längre och förbrukar mindre energi.
Du kan välja mellan dimbara och ej dimbara versioner av dessa ljuskällor med lång livslängd. Fortsätt att njuta av dekorativ belysning och få alla fördelar med Philips-kvalitet. 

Jämför de olika exponeringarna av LEDClassic

Populära LED-produkter

I rampljuset

Så här gör du, wiki och instruktionsvideo

Så här gör du, wiki och instruktionsvideo

Med så många möjligheter kan det vara svårt att välja rätt ljuskälla. Se våra instruktionsvideor om belysning för att få reda på vad det finns för olika alternativ.  
Rätt belysning är viktigast av allt

Rätt belysning är viktigast av allt

Oavsett om du vill skapa rätt stämning, hitta den perfekta belysningen för att utföra en uppgift eller dekorera med gnistrande ljuseffekter och skapa en personlig belysningsupplevelse visar Philips vilken effekt rätt belysning kan ha i ditt hem och i ditt liv. Philips gör det dessutom enklare för dig att välja rätt belysning som alltid uppfyller dina olika behov.
Dimmerkompatibilitet

Dimmerkompatibilitet 

Använd vår kompatibilitetstabell för att hitta rätt dimmer till dina dimbara LED-ljuskällor eller kompaktlysrör och njut av så mycket eller lite ljus du vill.