1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Philips AVENT - Continuing to breastfeed

  Fortsätta med amningen

  Om du har helammat i sex månader och har tänkt fortsätta kan du förvänta dig förändringar när det gäller mjölken och dina bröst.

  Philips AVENT - Continuing to breastfeed

  Brösten har samma storlek från en till sex månader medan du ammar, men mängden bröstvävnad minskar avsevärt mellan sex och nio månader, trots att mjölkproduktionen bara minskar något.

  När du har producerat mjölk i 15 månader (mjölkavsöndring) återfår brösten samma storlek som innan graviditeten.

  När barnet börjar äta mer fast föda minskar efterfrågan av bröstmjölk, så det är naturligt att du producerar mindre.

  Tömma bröstet

  Även om brösten inte behöver tömmas för att tillfredsställa de flesta barn rekommenderar vi att du tömmer bröstet. Det förhindrar komplikationer som smärtsamma, blockerade kärl och inflammation.

  Amma vid behov

  Om ditt barn växer normalt behöver du inte oroa dig för följande amningsrutiner. Ditt barn visar när det är dags att amma och om bara det ena bröstet eller båda behövs.

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade produkter

  Relaterade råd