• Fördelar med Philips Shop

 • 30 dagars returgaranti

 • 2 års garanti

 • Fri frakt

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Sterilisera matningsutrustningen

  Sterilisera matningsutrustningen under de första månaderna. Det skyddar barnet mot skadliga bakterier tills barnets immunförsvar har mognat och vuxit sig starkare.

  Philips AVENT - Sterilizing baby feeding equipment

  Amning

  Att mata ditt barn med bröstmjölk är ett perfekt första steg mot att bygga upp ett friskt immunförsvar och ge barnet bästa möjliga näring. Medan du koncentrerar dig på att komma igång med amningen med amningen behöver du inte tänka på matningsutrustning.

  Sterilisera flaskor och nappar

  När amningen sedan kommit igång och du väljer att använda en bröstpump, flaska, nappar (eller annan utrustning som kommer i kontakt med mjölken och ditt barn) är det viktigt att du steriliserar utrustningen innan du använder den. Bakterierna i mjölk kan vara särskilt skadliga för ett barn med ett outvecklat immunförsvar. 

  Om du glömmer att rengöra och sterilisera barnets matningsutrustning kan det leda till magproblem, diarré och missnöjda föräldrar. 

  Utrustning för avvänjning

  Om du har introducerat fast föda före sex månaders ålder är det bra att sterilisera skålarna och skedarna. När ditt barn fyllt ett år behöver du endast sterilisera utrustning för matning med mjölk - exempelvis flaskor och bröstpumpar.

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade råd

  Börja med fast föda

  Börja med fast föda