1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Philips AVENT - Feeding your baby on the go

  Mata barnet när du är på språng

  Om du tycker att det känns nervöst att amma offentligt, eller om du undrar vilken utrustning du behöver för att flaskmata, har vi några riktlinjer för att hålla barnet nöjt när ni är ute:

  Philips AVENT - Feeding your baby on the go

  Ammar du? Det här kan hjälpa dig att känna dig bekvämare på offentliga platser:

  • En amnings-bh

  En amnings-bh som sitter bra ger dig stöd och skydd, och gör att du bara behöver exponera en bröstvårta i taget. 

  • Skyl dig

  Om du känner dig besvärad av att amma offentligt kan det hjälpa med något att skyla dig med. Testa med att fästa en duk, sjal eller amningsfilt runt nacken och axlarna. Tyget gör att du känner dig mindre utsatt.

  • Amningströjor

  Amningströjor har tygstycken som du kan dra bort diskret, så att barnet enkelt kan få grepp. Eller så kan du ha på dig två elastiska linnen, och ha ett uppdraget och ett neddraget när du ska amma, så känner du dig mer täckt.

  Flaskmatar du? Följande utrustning kan vara bra att ha:

  • Förberedda pulverdoser och rena flaskor

  Fyll en ren flaska med rätt mängd vatten så att det är klart att blanda och servera. (Förberedda flaskor med pulver håller bara i cirka en timme i rumstemperatur.) Du kan också ta med dig burkar med serveringsklart pulver och rena flaskor.

  • Isolerad väska eller kylväska

  Om du tänker vara borta hela dagen kan du lägga kylklampar i väskan. Flaskor med bröstmjölk håller sig i upp till sex timmar i rumstemperatur men kan hålla hela dagen om den hålls nedkyld. 

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade produkter

  Relaterade råd