1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Philips AVENT - Nesting and preparing for your baby

  Göra plats och förberedelser för barnet

  Känner du att du behöver förbereda dig innan barnet kommer? Det är din bobyggarinstinkt som har väckts till liv. Om du vill börja inreda och handla kan du läsa några tips om hur du kommer igång. 

  Philips AVENT - Nesting and preparing for your baby

  Plats för idéer och drömmar

  Pinterest är ett fantastiskt ställe där du kan lagra färgscheman och dekorationsidéer. Eller om du har en hel trave med inrednings- och bebistidningar kan du börja bläddra i dem och göra Mood board.

  Förvaringsutrymme och skötbord

  De må vara små, men barn behöver mängder av saker! Högvis med blöjor, raphanddukar, extra filtar, undertröjor och sparkdräkter måste få plats någonstans. Förutom byråer och skåp bör du fundera på skötbord eller bord för blöjbyte och vagga eller spjälsäng. Utbudet kan kännas överväldigande. Fråga vänner och familj vad de verkligen behövde för att få en bild av vad som kommer att fungera i barnrummet.

  Säkerhetsstandarder

  Läs omdömen och recensioner om det du ska köpa. Kolla upp hur det är med återköp om du väljer second hand-möbler eller begagnat, eftersom säkerhetsstandarder förändras med tiden. Exempelvis kan nedfällbara sidor på äldre spjälsängar utgöra en strypningsrisk, och dekorativa spjälskydd kan utgöra en kvävningsrisk.

  Delegera tunga lyft

  Under graviditeten luckras leder och ledband upp som förberedelse inför förlossningen och du blir mer mottaglig för skador – särskilt i nedre delen av ryggen och i knäna. Se till att ta hjälp av andra vid tunga och höga lyft.

  Giftfria färger

  Det är bäst att undvika skadliga ångor från färg och fläckar i hemmet, så försök att hitta färger som inte är giftiga och kemikaliefria. 

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade råd

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.