• Fördelar med Philips Shop

 • 30 dagars returgaranti

 • 2 års garanti

 • Fri frakt

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Philips AVENT - Thinking about breastfeeding

  Fundera på amning

  Vid den här tidpunkten i graviditeten är det naturligt att du börjar tänka på hur du ska ta hem barnet och vårda det. 

  Philips AVENT - Thinking about breastfeeding

  Komma igång

  Det kan vara svårt att få till amningen, men sköterskor, amningsrådgivare och vänner finns till hands för att hjälpa dig. Om du funderar på att amma kan du tänka på följande tips som kan underlätta:

  • Sitt bekvämt
   Ha på dig en bekväm amnings-bh och stoppa den med amningskupor. Du kanske aldrig läcker, men det är bra att ha amningskupor för säkerhets skull. Du kanske även vill använda en amningskudde, som gör det lättare för dig att sitta bekvämt.

  • Amma tidigt och ofta
   För att amningen ska lyckas så bra som möjligt rekommenderar WHO att du börjar amma inom en timme efter förlossningen och ammar vid behov, alltså så mycket barnet vill, dygnet runt.

  • Håll koll på alternativen
   Amning behöver inte handla om allt eller inget. Om du ska börja arbeta igen kan du välja att pumpa ut mjölk och fortsätta att amma när du är med ditt barn.

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade råd