Big Bang

Steg 1

 

För att få till den perfekta grunden och få största möjliga volym tvättar du håret med volymgivande schampo och balsam. Förbered sedan håret för styling med mousse eller fönkräm för att få fylligare hår.

Steg 2

 

För maximal volym fönar du håret genom att lyfta det uppåt vid rötterna. Använd en stor rundad borste när du fönar och börja med underhåret för att sedan arbeta uppåt så att du hela tiden skapar volym.

Second step

Steg 3

 

När håret är nästan torrt använder du en platt hårborste för att lyfta håret vid rötterna uppåt och bort från ansiktet för att få maximal volym. Rikta fönen mot rötterna och flytta sedan luftflödet uppåt.

Third step

Steg 4

 

Tupera håret försiktigt vid rötterna för extra stadga och för att behålla volymen. I nästa steg jämnar du till det övre hårlagret och drar det uppåt och bort från ansiktet med en borste med naturborst.

Fourth step

Steg 5

 

Lägg håret över ena axeln och gör en lågt sittande hästsvans som du fäster med en hårsnodd. Om du vill kan du dölja den med en accessoar. Dela därefter hästsvansen i två delar.

Fifth step

Steg 6

 

Gör en fiskbensfläta genom att ta tunna hårslingor från en sida och dra dem över framsidan till den andra sidan. Fortsätt nedåt och växla mellan vänster-höger-vänster-höger. Fäst änden med en liten hårsnodd som du kan dölja med ett fint band.

Sixth step

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.