Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  5  presenttips till någon du tycker om

  Har du tröttnat på choklad och röda rosor? Skäm bort din man, fru, flickvän, pojkvän eller kompis med en gåva på alla hjärtans dag!

  1. Till kaffeälskaren

  Vi i Sverige dricker 3,2 koppar kaffe om dagen. Därför kan inte en kaffemaskin slå fel som gåva till din dejt! Med Senseo switch 3in1 behöver du inte välja mellan bryggkaffe eller pads-kaffe. Den brygger både på pads och malda bönor. Packa gärna med några goda bönor och pads i olika smaker och styrkor för en komplett present! 

  2. Till hemma-kocken

  Älskar din dejt att experimentera med nya recept och råvaror? Ge bort en hushållsapparat som hjälper till att utveckla hans eller hennes kokkonst. Airfryer öppnar upp en ny värld av krispiga och hälsosamma smaker. Airfryern kan fritera, baka, grilla, rosta och steka. Dessutom blir det betydligt mindre matos jämfört med vanlig stekning eller frityr. Ett fantastiskt verktyg för den matintresserade! 

  3. Till den mode-intresserade

  Att ge bort klädesplagg till den modeintresserade kan vara vågat. Ett säkrare kort är att i stället satsa på en produkt som vårdar plaggen! Det känns kanske inte så kul att få ett strykjärn i present, men en trendig steamer ger ett helt annat intryck. En steamer tar skonsamt bort odörer och slätar ut även de mest svårstrukna kostymer, blusar, kashmirtröjor och skjortor. Ett måste för varje kläd-fantast!

  4. Till honom

  Rakning kan vara både svårt, tidskrävande och göra ont. Unna din man den elektriska rakapparaten OneBlade. Rakapparaten både trimmar, stylar och rakar oavsett om han vill ha helskägg, vara slätrakad eller något däremellan. OneBlade kommer aldrig i kontakt med huden, så han slipper skärsår och irriterad hud. Dessutom kan den användas i duschen, utan raklödder. Smidigare rakning än så blir det inte. 

  5. Till henne

  Till henne som tycker om att styla håret kan en vårdande plattång eller locktång vara en fin gåva. Plattången Pro Straightener är för henne som har ett fullspäckat schema men inte vill kompromissa med stylingen. Plattången värms upp på bara tio sekunder och sliter minimalt på håret tack vare dess vårdande joniseringsfunktion. Snabb och snäll mot håret! För henne som vill ha glammiga lockar utan krångel passar vår innovativa locktång StyleCare Prestige. Den lockar håret automatiskt! Man väljer mellan stora eller små lockar, sen gör locktången jobbet. Varför inte komplettera presenten med att boka en klipptid hos hennes favoritfrisör?

  Relaterade produkter

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.