1
Produkter

Mark Your Spot!

Vinn nya Philips Shaver Series 9000

To Space and Back


Delta i äventyret!

 

För att fira lanseringen av vår nya serie rakapparater har Philips skapat kapslar som skall bära våra rakapparater 35 kilometer över jordens yta! Ditt uppdrag är att gissa vart en på förhand utvald kapsel kommer att landa genom att markera din punkt på vår Facebook karta. Personen som placerar sin punkt närmast landningsplatsen utses som vinnare.

 

Varje tävlande i tävlingen tävlar om att vinna en (1) stycken av våra exklusiva Shaver9000 rakapparater som varit med på resan till den övre atmosfären. Du har även möjlighet att tävla om en (1) all inclusive äventyrsweekend för två (2) norr om polcirkeln med uppdrag att återhämta vår kapsel vid landning.

 

Du deltar genom att:

 

* Sätt ut din punkt där du tror att kapseln kommer att landa på vår Facebook karta.

* Ange mailadress för kontakt vid eventuell vinst.

* Gilla oss på Facebook

* Väljer du att tävla om en äventyrsresa för två (2) så laddar du även upp en gemensam bild på dig och din vän som ska med på resan.

 

Få erbjudanden & tips!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Philips Grooming News för att få erbjudanden såsom rabatter och utförsäljningar, produktnyheter, guidning hur du kan få mer ut av din rakapparat Philips Shaver Series 9000, tips kring styling av skägg och mustasch etc.