1
Produkter

Få mer ut av din rakapparat

Skapa din egen stil!

Forma skägget som du vill med Philips skäggtrimmer

 

 

Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från tredagarsstubb på 0,5 mm till ett kort skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation. Vattentät och går att använda i duschen.

Visa upp detaljerna med Philips precisionstrimmer

 

 

Precisionstrimmer för perfekt trimning av mustasch och polisonger. Skapa vilken stil du vill med precision, även på svåråtkomliga ställen. Vattentät och går att använda i duschen. 

För den bästa rakningen med Philips Shaver Series 9000 rakhuvud

 

 

Rakhuvudet är rörlig i 8 olika riktningar och anpassar sig efter ansiktets konturer. Den fria rörelsen gör att 20 % mer hår kan fångas upp i varje drag och ger en ren rakning. Philips patenterade V-track-precisionsblad lägger försiktigt varje strå i optimal position och skär 30 % närmare med färre drag. Vattentät och går att använda i duschen. 

Känn dig välvårdad med Philips rengöringsborste

 

 

Använd rengöringsborsten när du vill rengöra ansiktet. Silkesmjuka borststråna ger upp till fem gånger effektivare rengöring än en manuell rengöring. Avlägsnar smuts, sminkpartiklar och bidrar till frisk hy. Skölj borsten i ljummet vatten innan användning, fortsätt sedan att mjukt massera in borsten i små cirkulerande rörelser för bästa resultat och avsluta med att skölja ansiktet. Du kan använda borsten i kombination med dina egna rengöringsprodukter.