Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Innovativ lösning för
  lindring av muskelvärk i ryggen

  Philips BlueTouch

  BlueTouch video

  Smärtlindring utan läkemedel – för muskelvärk i ryggen


  Philips BlueTouch är den enda produkten som använder blått ljus för att lindra muskelvärk i ryggen. Den är särskilt utvecklad för behandling av mild till måttlig muskulär ryggvärk, och smärta i övre och nedre delen av ryggen. I Philips BlueTouch används fördelarna med värme och blått ljus för att lindra smärta utan läkemedel och utan biverkningar som kan uppstå i samband med smärtlindrande tabletter. Utöver att motverka ryggont påskyndas även kroppens naturliga läkningsprocesser av det varma LED-ljuset.

  Enkel att använda – känn resultat på 1 till 2 veckor

   

  Philips BlueTouch är en smärtlindrande liten platta som används tillsammans med en fästrem på den övre och nedre delen av ryggen. Du får effektiv smärtlindring precis när du behöver det, och det ger resultat på 1 till 2 veckor. Philips BlueTouch är trådlös och väldigt lätt, så att du kan använda enheten bekvämt under kläderna och röra dig fritt och obehindrat i vardagen. Med Philips smärtlindringsapp kan du enkelt styra och behandlingen.

  Är BlueTouch rätt lösning för mig?

   

  Om dina ryggsmärtor kan klassificeras som muskelrelaterad ryggvärk kan BlueTouch hjälpa dig. Muskelvärk i ryggen härstammar från musklerna. Muskelsmärta orsakas vanligen av spänning, stress och överansträngning. Den går oftast att lokalisera, och drabbar bara en muskel eller del av kroppen.


  Exempel:

  • Muskelspänning som upplevs av kontorspersonal
  • Muskelsmärta som ett resultat av intensiva hushålls- eller barnomsorgsaktiviteter
  • Muskelspänning som en konsekvens av översträckning

  Muskelsmärta inkluderar inte smärta från bråck, och är inte nervsmärta.

  Vad tycker andra om Philips BlueTouch?

  pulse-relief-product

  BlueTouch
  Appkontrollerad smärtlindringsplatta

   
  • Innovativ blå LED-teknik
  • Mot ryggont samt muskelvärk i ryggen
  • Kompatibel med iOS och Android
  • Innehåller rem för övre delen av ryggen

  Hur fungerar Philips BlueTouch?


  Kombinationen av blått ljus och värme stöttar reparationen av dina skadade muskler genom att öka den lokala blodcirkulationen och förbättra syre- och näringstillförseln. Det stöder kroppens egen återhämtning. Blått LED-ljus stimulerar frisättning av kroppens eget kväveoxid. Kväveoxiden ökar blodflödet som i sin tur stödjer kroppens naturliga återhämtningsprocesser och förbättrar syre- och näringstillförseln. 

  Kliniskt bevisad* smärtlindring av ryggvärk


  Resultat efter en klinisk prövning med blindtest visar en påtaglig minskning av muskulära ryggsmärtor vid användning av Philips BlueTouch. 80% av alla patienter upplevde smärtlindring efter tre behandlingar med Philips BlueTouch. Efter användning av Philips BlueTouch minskade smärtnivån för ungefär 50% av patienterna med 30%. Enskilda patienter uppgav en minskad smärtintensitet på upp till 50% jämfört med i början av undersökningen.

  Andra lösningar för smärtlindring

  *Prof. Dr. Hubert J. Bardenheuer (universitetskliniken i Heidelberg i Tyskland), 24th Interdisciplinary Congress on Pain Therapy and Palliative Care, Frankfurt/Main, Tyskland, föreläsning den 7 mars 2013 om användningen av BlueTouch för kronisk ryggsmärta i muskulatur/skelett.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.