1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips produkter

  för smärtlindring

  Philips BlueTouch


  Läkemedelsfri smärtlindring för dig med ont i ryggen. I Philips BlueTouch används en innovativ blåljusbehandling med dubbelverkande effekt. Den ger lugnande värme och stimulerar kroppens frigörande av kväveoxid, vilket ökar det lokala blodflödet och stimulerar kroppens naturliga återhämtningsförmåga.

  BlueTouch video

  Smärtlindring för dig med muskulär ryggont eller smärta och värk skuldror


  BlueTouch är en läkemedelsfri innovation för dig som har ont i ryggen eller har värk och smärta i dina skuldror. Utöver att motverka ryggont påskyndas även kroppens naturliga läkningsprocesser av det varma LED-ljuset.

  Bluetouch

  Vad är Philips BlueTouch?

   

  Philips BlueTouch är en smärtlindrande platta som används tillsammans med en fästrem på den övre eller nedre delen av ryggen. BlueTouch är utvecklad för lindring av muskulär ryggont både för ländrygg och övre delen av ryggen. Om du använder produkten mellan 15 och 30 minuter upp till två gånger om dagen kommer du att känna resultat inom två veckor. Tack vare den sladdlösa designen får du maximal rörelsefrihet och kan utforma din dag utan att BlueTouch hindrar dig från dina vanliga aktiviteter.

  Hur fungerar smärtlindring med Philips BlueTouch?


  Utöver att motverka ont i ryggen påskyndas även kroppens naturliga läkningsprocesser av det varma LED-ljuset. Philips BlueTouch underlättar återhämtning och reparation av skadade muskler och levererar lugnande, välgörande värme. Blått LED-ljus används för att stimulera frisättning av kroppens eget kväveoxid. Kväveoxiden ökar blodflödet som i sin tur stödjer kroppens naturliga återhämtningsprocesser och förbättrar syre- och näringstillförseln.

  Kliniskt bevisad smärtlindring för muskulär ryggont*

   

  Ont i övre och nedre delen av ryggen, diskbråck och ryggskott är vanliga problem. Resultat efter en klinisk studie med blindtest visar en påtaglig minskning av muskulära ryggsmärtor vid användning av den smärtlindrande plattan med blått LED-ljus.

  • 80 % av alla patienter upplevde smärtlindring efter tre behandlingar med Philips BlueTouch.
  • Efter användning av smärtlindringsplattan minskade smärtnivån för ungefär 50 % av patienterna med 30 %
  • Individuellt minskade smärtnivån med upp till 50 % jämfört med i början av undersökningen.

   

  * Prof. Dr. Hubert J. Bardenheuer (universitetskliniken i Heidelberg i Tyskland), 24th Interdisciplinary Congress on Pain Therapy and Palliative Care, Frankfurt/Main, Tyskland, föreläsning den 7 mars 2013 om användningen av BlueTouch för kronisk ryggsmärta i muskulatur/skelett.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.