1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  • Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Fri frakt

  Använda tandtråd

  Måste jag 
  använda tandtråd?

  Ja, du måste rengöra mellan tänderna

   

  Alla har vi fått den här frågan av tandläkaren någon gång: ”Använder du tandtråd?” Helst bör du svara ”ja” på den här frågan. Det är ännu bättre om du med beslutsamhet säger att du rengör mellan tänderna dagligen, eftersom det betyder att du effektivt avlägsnar all plack från tänderna.

  Varför ska du rengöra mellan tänderna?

  Naturlig blekning fungerar

   

   

  Att använda tandtråd eller andra mellanrumsrengörare en gång om dagen kan ha en stor inverkan på den allmänna munhälsan. Det avlägsnar plack som har byggts upp och bakterier samt når platser som tandborsten inte når – eller där mat sitter fast. Det är även viktigt för att hålla tandköttet friskt. Allt detta gör det viktigt att rengöra mellan tänderna dagligen.

  Tycker du det är krångligt med tandtråd?

   

  Nästan hälften av tandytan sitter mellan tänderna. Om du inte rengör där innebär du att du faktiskt inte rengör en stor del av tanden. Många upplever att det är krångligt att rengöra med tandtråd vilket gör att man helt enkelt struntar i det. Den unika teknologin i AirFloss Ultra pressar mikrodroppar av luft och vatten eller munskölj mellan tänderna med ett högt tryck vilket rengör och tar bort plack mycket effektivt. AirFloss Ultra är kliniskt bevisat lika effektivt som tandtråd med mer tidseffektivt och enklare att använda, vilket gör det enkelt att bygga upp en hälsosam vana.

  Nästa nivå: Philips AirFloss

   

  Trots att vi vet att rengöring mellan tänderna är väldigt viktigt för att få friska tänder och fräsch andedräkt är det ändå relativt få som regelbundet rengör med tandtråd. AirFloss Ultra är lika effektivt som tandtråd, men är betydligt enklare och snabbare. Du får ett friskare tandkött på så lite som två veckor. I en undersökning med tandvårdspatienter med mild till måttlig tandköttsinflammationer tar AirFloss Ultra bort upp till 99,9 % av placken från behandlade områden. I undersökningen användes antibakteriellt munvatten.

  Upptäck eltandborstar från Philips Sonicare

  Philips eltandborstar

  Relaterade produkter

  Relaterade artiklar