Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Plack

  Plack på tänderna - vad är det egentligen?

  Plack är en bakteriebeläggning som byggs upp på tänderna. Det är ett vanligt munhälsoproblem som oftast orsakas av en brist på tandborstning eller dålig borstteknik. Om den upptäcks i tid är det lätt att bli av med den som tur är.

  Hur förebygger jag plack?

   

  Det enda du behöver göra om du vill förebygga plack som upptäcks i tid är att borsta tänderna i två minuter två gånger om dagen och använda tandtråd en gång om dagen. Att undvika socker och stärkelse i din kost bidrar också till att minimera bakterietillväxten.

  Hur behandlar jag plack?   

   

  Om tänderna inte borstas ordentligt kan plack växa och hårdna till tandsten som är svår att avlägsna. Den kan också orsaka tandköttsinflammation eller blödande tandkött. Om du borstar oftare och längre varje dag kan du ta bort plack om den upptäcks inom 48 timmar.

  Vad kan Philips Sonicare göra?

   

  Philips Sonicare är särskilt utformad för att ta bort plack. Den tar faktiskt bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste. Den tar 31 000 borsttag per minut, vilket innebär att du får en mycket, mycket effektivare tandborstning än om du använt en manuell tandborste.

  Upptäck eltandborstar från Philips Sonicare

  Philips eltandborstar

  Relaterade produkter

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.