0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Inspiration för friska tänder,
  en patient i taget

  Inspirerad av tandläkare. Utformad av forskare. Från munhygien till blekning till känslighetslindring – Philips Oral Heathcare omformar världen för munvård, en revolutionerande produkt i taget.

  motivated-by-science

  Motiverad av vetenskap

   

  När Philips Sonicare blev den eltandborste som rekommenderades mest av tandläkare bibehöll vi vårt fokus på innovation. Vår mission är att ständigt finna nya genombrott inom tekniken för munvård i hemmet. Sonicare FlexCare Platinum-eltandborsten är en innovation inom munvård som dina patienter faktiskt kommer att använda. Den är inte bara underbyggd av kliniska studier som mycket effektivare än en manuell tandborste för plackborttagning – den hjälper faktiskt patienter att lära sig bättre munvårdsvanor genom adaptiv rengöringsteknik (Adaptive Cleaning Technology).

  engineering-a-brighter-future

  Engineering a brighter future

   

  Blekning är den mest efterfrågade behandlingen från dagens tandvårdspatienter, och Philips svar på det är Zoom Whitening, den mest efterfrågade mottagningsbaserade blekningsprodukten¹ i världen. Vi har gått samman med tandläkare för att skapa innovativa och effektiva tandblekningsbehandlingar som ger de bästa resultaten.


  Zoom Whitening, FlexCare Platinum – oavsett vad dina patienter efterfrågar så ger Philips Oral Healthcare dig verktygen att skapa en hälsosam cykel för allmän munhälsa, och gör dina patienter så nöjda med resultaten att de rekommenderar dig till sina vänner.

   

  1 I USA

  and-beyond-image

  Ett större perspektiv

   

  Vår nyligen upprättade HealthTech-avdelning vill förbättra människors liv genom att göra det möjligt för dem att leva längre och vara friskare. HealthTech kombinerar det bästa från den kommersiella världen och sjukvårdsvärlden, och sammanfogar på ett smidigt sätt hälsosamt leverne, förebyggande vård, diagnostisering, behandling och återhämtning.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.