0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   

   

  Parodontal sjukdom

  Kraftfulla verktyg för svåra fall

  Akut tandvård

   

  Mellan 30 % och 50 % av befolkningen i USA lider av någon form av parodontal sjukdom. Och 10 % har en allvarligare form av sjukdomen som går längre än till gingivit, där tandköttet drar sig tillbaka från tänderna och blir infekterat. För dessa patienter kan Philips Sonicare-produkterna hjälpa till att förbättra munhälsan vid tandborstning.

  Munvård i hemmet


  Behandlingarna för parodontit ser olika ut beroende på sjukdomens omfattning, men för alla typer av behandling krävs ett program för munvård i hemmet som hjälper till att förändra befintliga vanor. Kroppens naturliga svar på infektion angriper ben och bindvävnad som håller tänderna på plats. Även om den största delen av behandlingen sker på mottagningen bygger den långsiktiga vården på verktyg som kan bidra till att bibehålla goda munvårdsvanor i hemmet.

  Oral health at home

  Fördelarna med eltandborste 


  Philips Sonicares eltandborstar har inte bara kliniskt kunna påvisats minska den totala mängden plack och plack mellan tänderna, utan också minska tandköttsinflammation och stickdjup vid regelbunden användning i sex månader. För många patienter är dessa tandborstar mer än ett effektivt verktyg för plackborttagning som hjälper till att bevara ett friskt leende. De är ett bevisat, effektivt verktyg i kampen mot parodontit.

  Rekommenderade produkter

  Philips Sonicare AirFloss Pro

  Philips Sonicare AirFloss Ultra

   

  Enkel och smidig rengöring mellan tänderna med microburst-teknologi för att avlägsna plack längs med tandköttslinjen på svåråtkomliga ytor.

   

  Köp nu

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.