1
Fasta telefoner

Fasta telefoner

Tidlös design and smarta funktioner

Titta närmare på vårt sortiment med fasta telefoner

Förstklassig design. Ren anslutning.

Philips serie med digitala trådlösa och trådbundna designtelefoner är stilfullt djärva men ändå tidlöst klassiska. Vår eleganta kvartett – Luceo, Mira, Linea och Scala – är en kombination av modern enkelhet och finess. Med inspiration från trenderna inom heminredning, storstadsliv och sofistikerade tillbehör är vår designserie en hyllning till livets önskningar och förväntningar. Varje telefon har utformats med symmetri och ergonomisk geometri i åtanke, med hjälp av klassledande material, sakkunnig tillverkning och en exakt känsla för detaljer. Philips hemtelefoner designserie representerar en helt ny syn på hemtelefonens utformning och användning – både i utförande och intuitiv användarvänlighet – och pryder sin plats i alla hem.

Philips Luceo sladdlösa telefoner

Luceo (M660/M665)

Den trådlösa telefonen Philips Luceo inleder en ny era för hemtelefonen. Den eleganta och moderna Luceo har en 360-graders design som ser fantastisk ut från alla vinklar. Luceo har en avancerad och distinkt design som utformats med stor finess – ett riktigt konstverk som passar in i varje modernt hem. På den integrerade andra displayen visas nummerpresentation och tiden. En mängd avancerade funktioner tillkommer, som telefonboksposter med flera fält och flera sekretessinställningar. Philips Linea är ett rent konstverk vars slanka linjer utstrålar en enkelhet som förhöjer känslan i varje modernt hem. Den har en djärv siluett som återspeglar sitt namn och löfte om ren, smidig anslutning. Största möjliga uppmärksamhet har ägnats åt designdetaljerna och den intuitiva användarvänligheten – från kalibrerade knappar för exakt uppringning och omvänd LCD-skärm med hög kontrast för enkel avläsning till klassledande akustik för kompromisslös kommunikation.

reddot award 2015
Philips Mira M550 telefoner

Mira (M550)

Philips Mira är en prisbelönt telefon som vunnit många hjärtan. Med sin skulpterade siluett och klassiska ergonomiska design är det ingen tvekan om att Mira förtjänat sina prestigefyllda Reddot- och Good Industrial Design-utmärkelser. Mira har tillfört en ny inriktning inom sladdlös telefondesign med sin enkla och intuitiva knappsats och en handenhet som utformats för oslagbar komfort vid långa samtal. Det smarta kabelsystemet döljer sladdarna medan Philips HQ Sound-teknik garanterar att röstreproduktionen alltid är tydlig och naturlig.

Philips Line M330 telefoner

Linea (M330)

Philips Linea är en av de nyaste medlemmarna i vår designserie. Den är ett rent konstverk vars slanka linjer utstrålar en enkelhet som förhöjer känslan i varje modernt hem. Den djärva siluettens arkitektur återspeglar namnet och löftet om ren, skarvlös anslutning. Största möjliga uppmärksamhet har ägnats åt designdetaljerna och den intuitiva användarvänligheten – från kalibrerade knappar för exakt uppringning och omvänd LCD-skärm med hög kontrast för enkel avläsning till klassledande akustik för kompromisslös kommunikation.

reddot award 2015 bild
Philips scale M110

Scala (M110)

Philips Scala är en sladdtelefon som kompletterar vårt designsortiment och ger uttryck åt sladdtelefonens klassiska kvaliteter –  tillförlitlighet och säkerhet – i vårt främsta designspråk som av djärv enkelhet och klassisk elegans. Den minimalistiska utformningen  innebär hög komfort och ergonomisk passform, oavsett om telefonen används till korta samtal eller långa diskussioner. Samtidigt ger den omvända högkontrastskärmen med sina smarta gångjärn en tydlig bild från alla vinklar. Oavsett om Scala placeras på ett bord eller monteras på väggen är den en tidlös pjäs som passar perfekt i dagens moderna hem.

Produkthöjdpunkter

Se mer

För människor närmare varandra

Philips klassiska sladdlösa telefoner serie kombinerar ultimat komfort med användarvänlighet. Den innehåller snygga och praktiska telefoner som passar i alla hem och som hjälper dig att hålla kontakten med släkt och vänner. Tydliga displayer och navigeringspaneler gör dem både tillförlitliga och hållbara, och dessutom enkla att ringa och ta emot samtal med. Lägg sedan till kristallklart ljud som för dig närmare de dina,så har du en telefon med något för alla.

Design

Den enkla och moderna designen är snygg från alla vinklar och har utformats för att vara hållbar och tålig. Tack vare den smarta sladdhanteringsfunktionen undviker du onödigt trassel och krångel.

Ergonomisk

Handenheterna har strukturerad yta på baksidan som ger bättre grepp och komfort. Med strategiskt placerade knappar blir navigeringsområdet tydligt och det är enkelt att slå önskat nummer. Telefonerna är lätta att docka tack vare en kompakt och stabil bas som passar i de flesta utrymmen.

klassiska telefoner

Mängder av funktioner

Vår klassiska serie innehåller en mängd funktioner som bland annat omfattar:

• Babyvakt: Placera DECT-handenheten i barnets rum så får du en varning på basenheten eller på en annan fast telefon eller mobiltelefon när barnet börjar gråta.

• Tyst läge: Med det tysta läget är det enkelt att inaktivera ringsignaler vid en viss tid så att du kan njuta av lugn och ro. Filtreringsfunktionen tillåter bara att valda nummer från telefonboken ringer när tyst läge är aktiverat så att bara rätt personer kan nå dig.

• Hörapparatskompatibel: Den här funktionen gör det möjligt att använda telefonen tillsammans med en hörapparat och samtidigt minska omgivande ljud av buller, surr, brus eller pip som annars kan förekomma.

• ECO: Energieffektiv och miljövänlig med låg strålning (ECO- och ECO+-lägen) och strömförbrukning, noll utstrålad effekt när ECO+ är aktiverat.

• Och mycket mer

 

upptäcka-baby
tystnad-mode
hörsel
eko-plus