1
Mediaspelare

Mediaspelare

Den bästa underhållningsupplevelsen

 

Titta närmare på vårt fullständiga utbud med mediaspelare

Hemmavideo

Mediaspelare får du en hemunderhållningsupplevelse som kombinerar stilrenhet och råstyrka med intuitivt enkel inställning och användning. Blu-ray-spelarna ger skarpa, klara och färgstarka bilder i Full HD, medan DVD-spelarna väcker liv i filmerna som aldrig förr. Bli uppslukad i filmernas värld utan att behöva lämna hemmets lugna vrå med en spelare från Philips.

Sortimentöversikt

Philips Fidelio Blu-ray-spelare

Fidelio Blu-ray-spelare
Upplev levande och kristallklara bilder samt högkvalitativt ljud med Fidelio Blu-ray-spelare.

Philips Blu-ray-spelare

Blu-ray-spelare 
Njut av klart, tydligt och verklighetstroget videoinnehåll i HD med Blu-ray-spelare.

Philips DVD-spelare

DVD-spelare
Väck liv i dina DVD-filmer med skarpa detaljer, mjuka rörelser och klara bilder. 

Philips Bärbara DVD-spelare

Bärbara DVD-spelare
Titta på dina favoritfilmer var du än befinner dig med våra bärbara DVD-spelare. 

Blu-ray-spelare

Bli uppslukad av filmens magiska värld och njut av klar och realistisk bildkvalitet med Philips Blu-ray-spelare. Snygg design, kraftfulla och bjuder på en problemfri och otroligt filmlik upplevelse. Vi är ledande inom Blu-ray-teknik och kan därför bjuda på förbluffande verklighetstrogen ljud- och bildkvalitet.

Miracast™

Miracast™ är en trådlös peer-to-peer-standard för screencasting formad via WiFi Direct-anslutningar som har utvecklats för din Blu-ray-spelare. Det förenklade användargränssnittet skärmspeglar den bärbara enhetens skärm till större skärm via en MiracastTM-certifierad enhet (ingen gräns vid förbyggd kodek för avkodning).

Philips Blu-ray-spelare med omfattande Wi-Fi, Miracast

HDMI 1080p

HDMI 1080p-förbättringstekniken levererar kristallklara bilder. Använd Blu-ray-spelaren till att titta på och njuta av DVD-filmer som tagit steget från standardupplösning till högupplöst format. Resultatet blir ännu mer detaljrikt och verklighetstroget.

 

Philips HDMI 1080p Blu-ray-spelare

USB-mediefunktioner

Enkel anslutning av mobila lagringsenheter som USB-minnen eller -hårddiskar för åtkomst till obegränsat med videor eller bilder i olika codec-format på tv-skärmen via din Blu-ray-spelare.

En tabell över format som stöder Blu-ray-spelare

Funktioner för flera skivor

Philips Blu-ray-spelare har funktioner för flera skivor och format: DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, BD, BD R/BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, SVCD, VCD och AVCHD

Produkthöjdpunkter

DVD och bärbara DVD-spelare

Väck liv i dina filmer med Philips DVD-spelare och bärbara DVD-spelare som återger klara detaljer, mjuka rörelser och skarpa bilder för en otrolig tittarupplevelse. Ta med dig dina filmer överallt med kompakta och bärbara DVD-spelare och njut av din underhållning var du än befinner dig.

DVD och bärbara DVD-spelare för hemmet

ProReader-enhet

Med en ProReader-enhet kan du njuta av dina filmer och videor på din DVD-spelare utan några som helst problem. Även om skivan är smutsig eller repig kommer den att spelas upp från början till slut, utan att du ens märker av problemen. ProReader-enheten använder den senaste tekniken till att konvertera svaga analoga signaler till starka digitala signaler som gör att skadade skivor spelas upp felfritt.

DVD-spelare med ProReader-enhet

USB Media Link

USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer och annan elektronisk utrustning. Med en USB Media Link behöver du bara ansluta USB-enheten till DVD-spelaren, välja film, foto eller musik och sätta igång.

DVD-spelare med USB Media Link

Bärbara DVD-spelare för resan

Spilltålig modell

Den bärbara DVD-spelaren är byggd för att motstå oavsiktligt spill. Den spillsäkra konstruktionen med gummiyta förhindrar vätskor från att skada elektriska och mekaniska komponenter och är enkel att rengöra.

Spilltålig modell bärbar DVD-spelare

Dubbla skärmar för underhållning i bilen

Du kan visa samma film eller bild på den bärbara DVD-spelaren på båda skärmarna. Det är enkelt att ansluta och montera skärmarna i bilens nackstöd.

 

Dubbla övervakar dvd-spelare för underhållning i bilen

Produkthöjdpunkter