1
TV

Philips Android TV™

Effektiv och smart TV

Se klipp om Android TV-funktionen

Underhållning som aldrig tar slut

 

Fler filmer. Fler program. Fler spel. Och en ändlös ström av appar. Med Philips Android TV får du allt det här och mer därtill.

Din smak

Philips Android TV är tillräckligt smart för att veta vad du gillar och inte. Så varje rekommendation du får är just det som du hoppats på.

Din rytm

Ta del av underhållning på ditt sätt. Med smartare sätt att söka och spela och snabbare prestanda är din Philips Smart TV redo när du är det.

Dina program

Gör dig redo för en ändlös ström av appar, spel, streaming-tjänster och annat med Google Play.

Ditt sätt

Det är enkelt att dela innehåll och kontrollera allt med Philips Android TV. Använd fjärrkontrollen eller synka telefonen för ultimat flexibilitet.
Philips Android TV, din smak

Din smak 

Android gör din Smart TV lätt att hantera

 

Det går snabbt och enkelt att få fram det du vill. Enkla menyer visar praktiska rekommendationer, dina favoritprogram, topplåtar och populära spel. Med så mycket innehåll till hands har varje meny utformats på ett smart sätt för att säkerställa att du lägger ned mindre tid på sökningar och mer tid på att titta.

Så mycket människor, så många intressen. 
 

Fler filmer, fler nyheter, fler spel: allt tillgängligt för dig hemma i soffan. Philips Android TV ger dig tillgång till ständigt ökande mängder av appar som passar dina behov och ditt humör. Förutom Google Play Store på Android TV har vi också skapat några fantastiska appar som gör livet härligare. Titta på nyheterna, streama de senaste serierna, se ikapp TV-program som du missat, kolla vädret eller bläddra runt för att hitta bra musik. Och om du känner dig överväldigad kommer Philips Android TV till din räddning med förslag baserat på vad du gillar.

Kolla in de här populära apparna på din TV ... och alla andra!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Viaplay

Viaplay

Min Bio

Min Bio

SF Anytime

SF Anytime

SVT Play

SVT Play

* Appar från tredje part finns tillgängliga per land, per modell. Vi ansvarar inte för innehåll i eller appars tillgänglighet och dessa erbjuds av oss ”i befintligt skick” och utan några som helst garantier, varken uttryckligen eller underförstått. Betalabonnemang kan krävas. Kontakta Philips TV supportcenter för den senaste informationen. Alla produkter och företagsnamn är (registrerade) varumärken som tillhör respektive innehavare. Philips är ett registrerat varumärke som tillhör Royal Philips N.V.

Missa inget på Netflix!


Med Netflix-appen på din Philips TV kan du välja bland flera tusen TV-program, filmer och TV-serier. Se Netflix egenproducerade succéserier House of cards, Stranger things och Jag heter Anne. Läs mer på Netflix hemsida för en fullständig överblick.

Netflix-konto krävs.

Philips Android TV, din rytm

Din rytm

Philips Android TV, mäktiga prestanda

Kraftfulla prestanda

 

Våra senaste processorer tar TV:n och upplevelsen till oanade höjder. Vi har gjort allting bättre, med supersnabba Quad Core- och Hex Core-processorer för Smart TV-utbudet.

Philips Android TV, spel

Android-spel med Ambilight

 

Via Google Play kan du spela hundratals spel på TV:n. Ladda ned dem eller strömma dem direkt och få massor av underhållning när du vill. Och med spelläget i Ambilight förvandlas rummet till alla spelares dröm.

Philips Android TV, röststyrd fjärrkontroll

Sök med röst

 

Känner du inte för att skriva? Tala in i den smarta fjärrkontrollen så visas resultatet på TV-skärmen. På så sätt kan du kontrollera TV:n med rösten för att öppna appar och mycket mer. Du kan också använda Röstsökning¹ från telefonen eller surfplattan med Philips TV Remote App².

Philips Android TV-fjärrkontroll med tangentbord

Sök via text

 

Testa den nya designen på Philips fjärrkontroll med tangentbord. Den är bekväm att hålla i och extremt lätt att använda med ett mjukt, ergonomiskt hölje och stora, mjuka knappar. Tack vare tangentbordet i full storlek på baksidan kan du skriva vad du vill till din Smart TV snabbare än någonsin.

¹ Språktillgänglighet omfattas av support för Googles röstsökning.
² Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV, dina appar

Dina program

En hel värld med innehåll
Google Play Store

Med bara en knapptryckning kan du kolla på de senaste filmerna eller serierna från Netflix. Svep snabbt igenom filmer på begäran eller erövra världar i spel. Allt innehåll du vill när du vill. Och med Ambilight, blir hela upplevelsen livligare och mer uppslukande.

Philips appgalleri

Utöver alla fantastiska appar från Google Play har vi skapat några praktiska appar som gör livet enklare. Det finns appar för TV-program, nyheter, utbildning, streaming och väder.
Philips Android TV, dela innehåll

Ditt sätt

Det är en enda stor ansluten familj

 

Det är enkelt att dela innehåll mellan enheter tack vare Google Cast. Allt är smidigt ihopkopplat så om du vill dela telefonens innehåll med TV:n så går det bra. Sätt på en film på surfplattan och se klart på den på TV:n. Klart. Alla enheter är kompatibla med varandra.

Appen Philips TV Remote

Philips TV Remote App

 

Du kan använda din iPhone, iPad, Android-telefon eller surfplatta som en Philips TV-fjärrkontroll. Med Philips TV Remote-appen kan du kontrollera TV:n, visa programinformation och ställa in påminnelser på din bärbara enhet. Du får till och med ytterligare alternativ för att kontrollera Ambilight. Dessutom kan du strömma valda TV-program från TV:n till din bärbara enhet så att du aldrig behöver missa något.

Philips Android TV, Google cast

Google Cast

 

Med Google Cast kan du trådlöst spela filmer, program och appar från din telefon, surfplatta eller bärbara dator till din Philips TV – utan extra enheter. Upptäck det växande antalet appar som fungerar med Google Cast nu, inklusive HBO Nordic, Viaplay, YouTube med flera.