1
Produkter

En upplevelse utöver det vanliga

 

Coming soon

Lightwaves trailer

Lightwaves

Philips-TV-upplevelsen handlar om gå bortom det vardagliga och vanliga. Som i Lightwaves. I den här filmen möter du ett par av världens bästa surfare, Chippa Wilson och Damien Hobgood. De ger sig ut i vågorna, omslutna av ljus och färg och på specialdesignade brädor. Det här är skönhet i sin renaste form. På en resa till Dubai och Maldiverna med världsledande äventyrsfilmsföretaget Sweetgrass Productions hittade vi de perfekta platserna. Det är en känslofylld upplevelse som återger vår vision om kraften i Ambilight, och som visar hur otroligt något redan fantastiskt kan bli när du lägger till ljus. En Philips-TV handlar om att förstärka känslor, och med kraften i Android ™ och Ambilight kan vi göra just det.
Behind the scenes movie

Bakom kulisserna

Inspelningen av Lightwaves var lika spektakulär som själva filmen. Här berättar vi om produktionen. Filmteamet och ett par av världens bästa surfare, Chippa Wilson och Damien Hobgood, tar med dig över hela världen, med all produktionsutrustning och målet att fånga glödande nattvågor. Sandstormar i Dubai, trasiga vågpooler, kortslutning i surfbrädor och åskoväder i Maldiverna underlättade inte, men slutresultatet får dig att tappa andan. Lightwaves är filmad i otrolig 4K Ultra HD, med massor av detaljer och otrolig bildkvalitet – precis som Ambilight-TV. Och, precis som där har vi använt oss av ljus för att förstärka känslan i bilden och förhöja upplevelsen.

Surfarna

 

Ett projekt i den här storleken kräver riktigt stora talanger. Visst, många kan surfa, men hur många klarar det i mörker? Hur många är erfarna nog att hantera extrema förhållanden och har den expertis som krävs för en produktion som Lightwaves? Möt vårt drömteam:

Chippa Wilson

Chippa Wilson


28-årige Chippa Wilson är en av världens bästa surfare. 2010 nominerades han i kategorin ”Breakthrough Performer of the Year” vid Surfer Poll Awards 2010 och till Kustom Airstrike med en prissumma på 50 000 dollar. Chippa är känd för att vilja hålla sig en hel del i luften ovanför vågorna, men han visar sin mångsidighet i enorma tunnelvågor. Han är tveklöst en surfare bortom det vardagliga och vanliga.

Damien Hobgood

Damien Hobgood

 

Den professionella surfaren Damien Hobgood från Satellite Beach i Florida är känd för att han en gång i tiden höll den högsta tvåvågsslutpoängen inom proffssurfingen. Han fick 19,9 av 20 vid Quiksilver Pro Fiji år 2004. Hobgood ingår i Surfrider Pro-teamet och vann titeln som årets nykomling vid ASP Championships år 2000.

Afterglow

Lightwaves är inte vår enda iögonfallande kampanj. Ta en titt på Afterglow. Det är en enormt vacker och känslofylld upplevelse som återspeglar kraften i Ambilight-ljuset.

 

Vad händer när Philips Ambilight inspirerar några av de mest våghalsiga skidåkarna till att kanalisera ljusets kraft i backen? Följ med på vår resa och ta del av en upplevelse där det vanliga blir till något utöver det vanliga.

Afterglow: en resa med ljus.

 

Philips Ambilight-TV handlar om att skapa ögonblick som går utöver det vanliga, som i Afterglow. Du följer med på en resa med några av världens mest våghalsiga skidåkare, med målet att utforska ljus och färg på ett helt nytt sätt. Det är en känslofylld upplevelse i Ultra HD som speglar kraften i Ambilight: allt det rör vid förändras och allt ordinärt blir extraordinärt. I Philips Ambilight-TV-modellerna drar vi nytta av kraften i ljus och färg, så att känslan i det du tittar på blir starkare.

Vi gav prisbelönta Sweetgrass Productions en utmaning: släpp lös färgerna och energin hos Philips unika Ambilight-upplevelse i den storslagna naturen.

Tillsammans med ett gäng orädda skidåkare begav de sig djupt in i de skogsbeklädda bergen i British Columbia och Alaska för att uppfylla en nästan sex år gammal dröm: att filma offpiståkning på natten i Ultra HD, och att sedan dra det ännu längre genom att jobba med färg och ljus.

Upplevelsen kommer att ta andan ur dig.

Afterglow: filmen

Afterglow: filmen

Afterglow: bakom kulisserna

Afterglow: bakom kulisserna

Upptäck världen med Ambilight-TV

 

Med Philips Ambilight-teknik projiceras ljus och färg runt TV:n i realtid så att du får en riktigt uppslukande TV-upplevelse som är roligare och mer spänningsfylld.

 

Ambilight TV