Personlig trådlös belysning

  Personlig trådlös belysning

  Styr din belysning, vart du än befinner dig

  Styr din belysning, vart du än befinner dig. Med Philips Hue lux får du ett klart, varmvitt ljus som du kan styra från din smarttelefon eller surfplatta. Hue lux-lamporna är kompatibla med E26-socklarna. Upptäck hur smidigt det är med appstyrd belysning. Läs mer om produkten

 • Styr din belysning, vart du än befinner dig

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Personlig trådlös belysning

Hue lux - varmvitt ljus, Enkel lampa (exkl. Hue-brygga), 1 x E26 9 W LED-lampa, Styrs med smarttelefon eller surfplatta 046677452728 Hitta liknande produkter

Styr din belysning, vart du än befinner dig

Appstyrd ljussättning på ett ögonblick

 • Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Om du jobbar sent eller går ut på kvällen kan du helt enkelt tända eller släcka dina lampor via fjärranslutning. På så sätt kan du göra så att det verkar som att du är hemma även när du inte är det. Du kan även ställa in lamporna så att de tänds vid den inställda tiden. Perfekt om du är bortrest på semester men vill ge intryck av att du fortfarande är hemma. Lamporna tänds precis innan du kommer hem från arbetet. Du behöver aldrig komma hem till ett mörkt hus igen.

 • Kontroll från smarta iOS- och Android-enheter

  Kontroll från smarta iOS- och Android-enheter

  Med Philips Hue-systemet kan du styra lamporna trådlöst från alla delar av hemmet. Oavsett om det är från vardagsrummet, matbordet eller sovrummet kan du kontrollera alla ljus som är anslutna till bryggan med en smarttelefon eller surfplatta.

 • Perfekt digital dimning

  Perfekt digital dimning

  Philips Hue lux-lampor avger ett klart, varmvitt ljus för en mängd funktioner. Det är enkelt att ställa in ljusnivån för alla typer av aktiviteter. Upplev perfekt digital dimningskontroll från smarttelefonen/surfplattan – du behöver inte krångla med dimmer eller brytare.

 • Använd timern att ställa in larm och ändra belysningen över tid

  Använd timern att ställa in larm och ändra belysningen över tid

  Med timerfunktionen kan du gradvis ändra belysningen över tid. Använd Hue lux som din wake-up light. Ställ in den för en gradvis ökning av ljusstyrkan så att du vaknar på ett behagligt och skonsamt sätt. Slipp det omskakande ljudet från en vanlig väckarklocka! Du kan också använda timern till att släcka belysningen gradvis, som ett naturligt att somna på, eller så ställer du helt enkelt in lamporna på att tändas en förinställd tid, till exempel när du är på väg hem, så är lamporna tända när du kommer fram.

 • Upplev ljuseffekter som är synkroniserade med dina rörelser

  Upplev ljuseffekter som är synkroniserade med dina rörelser

  Hue-ekosystemet är öppet för utvecklare utanför Philips – för första gången för Philips. Det finns ett ständigt växande antal program som har utvecklats av inspirerade tredjepartsutvecklare, vilket har lett till kreativa belysningssystem som skapar andra möjligheter, till exempel synkronisering av lampor till inkommande e-post eller tweetar, eller koppling till många andra signaler från onlineflöden.

 • Anpassa din anslutna belysning

  Anpassa din anslutna belysning

  Låt den smarta belysningen göra jobbet åt dig. Hue gör ditt liv enklare genom att du kan automatisera ljusinställningar. Den inbyggda Geofencing-tekniken släcker belysningen när du lämnar hemmet och tänder den igen när du kommer tillbaka. Du behöver aldrig komma tillbaka till ett mörkt hem igen. Genom att koppla den till IFTTT (If This Then That) lägger du till ett till digitalt lager till belysningen. Låt en lampa blinka när du får ett viktigt e-postmeddelande eller en uppdatering från sociala medier, programmera en lampa att blinka när ditt favoritlag tar poäng eller låt lamporna reagera på väderprognosen. Möjligheterna är oändliga.

 • Alltid uppdaterad

  Alltid uppdaterad

  Philips Hue-ekosystemet är baserat på Zigbee Light Link-teknik – ett strömbesparande, säkert och tillförlitligt sätt att styra din belysning. Uppdateringar av både programvara och fast programvara görs trådlöst och smidigt, direkt till Hue-lamporna eller bryggan.

 • Anslut upp till 50 glödlampor och lampor

  Anslut upp till 50 glödlampor och lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor eller armaturer till Philips Hue-bryggan. Det är bara att sätta igång med något av de tillgängliga startpaketen och lägga till valfri kombination av Philips Hue-lampor, Philips Hue Bloom, Iris eller Lightstrips. Kontrollera alla anslutna lampor i hemmet med en knapptryckning.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av